Εφημερίδα Κοινωνική

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για τους εμπόρους της πόλης!

 Breaking News

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ για τους εμπόρους της πόλης!
16 Μαΐου 2014

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 14 Μαίου, οι συναντήσεις των μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με τους υποψηφίους των επερχόμενων αυτοδιοικητικών και ευρωβουλευτικών εκλογών, με την επίσκεψη του νυν και υποψήφιου ευρωβουλευτή κ. Θ. Σκυλακάκη, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Θ. Τζήμερου, των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών Πειραιά κ.κ. Ν. Καστανιά και Σ. Λιόλιου, του υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ. Δ.Μαντζουράτου και του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά κ. Α. Καλογερόγιαννη.

Ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΣΠ, έθεσαν στους υποψήφιους τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς και είναι συνυφασμένα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, όπως η τουριστική ανάπτυξη και προβολή της πόλης, το παρεμπόριο, οι κλυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μονοδρομήσεις, οι χώροι στάθμευσης, η δημιουργία κεντρικής αγοράς τροφίμων, τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου κ.ά.

Μετέφεραν την αγωνία και τον προβληματισμό τους και τόνισαν την αναγκαιότητα εξεύρεσης ταχύτατων λύσεων και άμεσης παρέμβασης από τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

 

 


 Σχετικά άρθρα