Εφημερίδα Κοινωνική

Λαουλάκου Κυριακή (Κορίνα) : Υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

 Breaking News

Λαουλάκου Κυριακή (Κορίνα) : Υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος – ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
02 Μαΐου 2014

Ζω και εργάζομαι στον Πειραιά. Μεγάλωσα στην πόλη μας. Αποφοίτησα απ’ το 6ο Λύκειο Πειραιά. Φοίτησα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια έγινα Συμβολαιογράφος, με έδρα τον Πειραιά, όπου διατηρώ το γραφείο μου.

Το 2010 έθεσα για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος θέλοντας να συμβάλω ενεργά στην προσπάθεια αναβάθμισης και αναμόρφωσης της πόλης μας, προκειμένου να γίνει μία καλύτερη πόλη, για όσους ζουν κι εργάζονται σ’ αυτή και να ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη της.

Το χρονικό διάστημα (Ιανουάριος 2011- Αύγουστος 2012), κατά το οποίο είχα αναλάβει αρμοδιότητες ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Περιβάλλοντος, υπαίθριου εμπορίου (Κυριακάτικη Αγορά κλπ) κι ως εντεταλμένη σύμβουλος (ΑΎΓΟΥΣΤΟς 2012- Οκτώβριος 2012), προσπάθησα με κάθε δυνατό τρόπο και με τη συνεργασία των υπαλλήλων του Δήμου, όχι μόνο ν’ αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα αλλά και να γίνουν νέα «βήματα». Οι δυσκολίες ήταν μεγάλες, τα εμπόδια υπαρκτά και συνεχή, όμως η θέληση να ξεπερνούν έντονη και η όρεξη για δουλειά αμείωτη.

Δυστυχώς η πορεία διεκόπη τον Οκτώβριο του 2012, αφού, για λόγους ευσυνειδησίας και ιδιοσυγκρασίας, υπέβαλα την παραίτησή μου απ’ τις αρμοδιότητες, που μου είχαν ανατεθεί.

Η αγάπη μου, όμως, για τον Πειραιά έγινε ακόμα πιο δυνατή και η επιθυμία μου να προσφέρω στην πόλη μας ακόμα πιο έντονη, γιατί τώρα πιστεύω ότι ξέρω καλύτερα τι πρέπει και πώς μπορεί να γίνει. Απαιτείται ένας σύγχρονος τρόπος διοίκησης και διαχείρισης του Δήμου, μακριά από παλαιοκομματικές συνήθειες και αντιλήψεις. Οι ανάγκες της πόλης μας και των ανθρώπων της δεν περιορίζονται στα αυτονόητα και επιφανειακά. Επιβάλλεται η άμεση επίλυση των μεγάλων προβλημάτων. Είναι επιτακτική η ανάγκη ν’ αντιμετωπιστεί η ανεργία, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Να γίνει το λιμάνι μας, το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Ευρώπης! Να αναδειχτούν οι αρχαιολογικοί χώροι μας. Οφείλουμε ν’ αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες της πόλης μας και να δώσουμε ώθηση στην οικονομία της. Πρέπει επιτέλους ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ να «πάει» μπροστά και να γίνει ΝΙΚΗΤΗΣ!

Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Μώραλη, γιατί έχω την πεποίθηση ότι είναι η ευκαιρία για να γίνει το όραμα, πραγματικότητα!

 


Σχετικά άρθρα