Εφημερίδα Κοινωνική

Κορυδαλλός: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Σταύρου Κασιμάτη

 Breaking News

Κορυδαλλός: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Σταύρου Κασιμάτη
02 Μαΐου 2014

Στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, οι δημότες του Κορυδαλλού έστειλαν με την παρουσία τους μήνυμα ισχυρής νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, με πάθος και παλμό, ο Σταύρος Κασιμάτης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού του. «Συνάντηση νίκης και ανανέωσης της εντολής του Κορυδαλλιώτικου λαού» χαρακτήρισε τη συγκέντρωση ο Σταύρος Κασιμάτης. «Μας εξουσιοδοτείτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να βαδίσουμε πάνω στο δύσκολο δρόμο που χαράξαμε μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια. Να πορευτούμε αυτοδύναμα, αυτόνομα, ανεξάρτητα».

Ζητάμε την θετική σας ψήφο για άλλη μια φορά. Ζητάμε να μας ψηφίσετε για το έργο που ως τώρα υλοποιήσαμε για όλα όσα υποσχεθήκαμε και τα κάναμε πράξη, για το πρόγραμμα και τους στόχους που σας καταθέτουμε, για όλα όσα μαζί καταφέραμε και θα καταφέρουμε. Ζητάμε να μας ψηφίσετε γιατί αλλάξαμε τον Κορυδαλλό και συνεχίζουμε, τόνισε ο Σταύρος Κασιμάτης.

Κάνοντας απολογισμό του έργου που πραγματοποιήθηκε στον Κορυδαλλό την πιο δύσκολο περίοδο της μεταπολιτευτικής ιστορίας της χώρας, ανέφερε ότι ποτέ στην ιστορία της πόλης δεν έγιναν τόσα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα. Ποτέ δεν έγιναν πράξη τόσα οράματα. Ο Κορυδαλλός απέκτησε μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης, χωρίς να επιβαρύνει στο ελάχιστο τους δημότες της, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε την κοινωνία όρθια, τον Κορυδαλλό μπροστά. Εμείς δεν γίναμε και δεν θα γίνουμε διαχειριστές καμίας κυβερνητικής αντιλαϊκής πολιτικής, τόνισε αναφερόμενος στο σημαντικό έργο κοινωνικής πολιτικής, που στηρίζει τις πιο αδύναμους δημότες.

Όσον αφορά στους πολιτικούς του αντιπάλους σχολίασε: «Δεν έχουν τίποτα να πουν για μας όσοι επέλεξαν να σταθούν απέναντί μας και γι αυτό ψιθυρίζουν. Μας ζητάτε να τους απαντήσουμε. Μας πιέζετε πολλές φορές. Δεν θα το κάνουμε και δεν θα το κάνουμε γιατί δεν είμαστε ίδιοι. Αγνοήστε τους, αφήστε τους στον βούρκο της ανυποληψίας της ανωνυμίας και της ανεπάρκειας τους. Το έργο και το ήθος μας απαντούν από μόνα τους.

Δεν είναι τυχαίο που αυτοί που ψιθυρίζουν φανέρωσαν τις φιλοδοξίες τους χωρίς να έχουν να καταθέσουν πρόγραμμα και στόχους αλλά μόνον λάσπη. Αγνοείστε τους. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Εκείνοι έχουν να φοβηθούν την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι μία: o Κασιμάτης και η οικογένειά του δεν έχουν ούτε σπίτια, ούτε εξοχικά, ούτε καταθέσεις, μία και μοναδική περιουσία έχουν, την τιμή την αξιοπρέπεια τους και την αγάπη των πολιτών και αυτό το γνωρίζουν οι λασπολόγοι και αυτό τους πονάει.»

 


 Σχετικά άρθρα