Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΕΚΛΗΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 Breaking News

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΕΚΛΗΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
16 Μαΐου 2014

Εκδήλωση προς τιμήν του Δημάρχου Β. Μιχαλολιάκου στο SPORTS CLUB στη Φρεαττύδα

Εκδήλωση προς τιμήν του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, διοργάνωθηκε στο κατάστημα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κων/νου Καρέκλη, στο café SPORTS CLUB στη Φρεαττύδα την Τρίτη 13 Μαΐου, στις 20:30 το βράδυ. Στο café συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου – περίπου 400 άτομα-, ενώ ο Δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος στο λόγο που απηύθυνε εξέφρασε τις ευχαριστίες του και μίλησε για έναν « ανορθόδοξο πόλεμο» που του ασκείται πριν τις επερχόμενες εκλογές. Διοργανωτές της εκδήλωσης οι κ.κ. Ανδρέας Φασάκης, Βασίλης Πεταλάς, Θοδωρής Κατσαφάδος και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μουρκάκος. Στο SPORTS CLUB του κ. Καρεκλή παρευρέθηκαν ο κ. Κ. Κατσαφάδος, Βουλευτής Α΄ Πειραιώς της Ν.Δ., καθώς και πλήθος υποψήφιων δημοτικών συμβούλων- ανάμεσά τους ο Σ. Ευσταθόπουλος, η Ε. Ανδριανοπούλου και ο Θ. Καρατζής. Επίσης έδωσαν το παρόν υποψήφιοι διαμερισματικοί σύμβουλοι: o κ.Μοσχοβάκος, ο κ. Χριστοδούλου, ο κ. Μοραντζής και ο κ. Δ. Γιορταμάκης.

Ο ιδιοκτήτης του SPORTS CLUB και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , κ. Κωνσταντίνος Καρέκλης γεννήθηκε το 1976 και είναι βέρος Πειραιώτης. Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο «Ταγκόπουλου» και στη συνέχεια αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή «Saint Paul» . Μετά τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό, απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Στα 25 του μεταπήδησε στη δημιουργία επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, η οποία αποτελεί την έως και σήμερα επαγγελματική του δραστηριότητα, με σημαντική επαγγελματική του επιτυχία το cafe SPORTS CLUB στη Φρεαττύδα. Από το 2010 είναι Κοινοτικός Σύμβουλος της Α” κοινότητας Πειραιά, όπου ζει και εργάζεται. Τον Μάιο του 2010, ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος του έδωσε τη θέση του Ειδικού Σύμβουλου Δημάρχου σε θέματα Εμπορίου, την οποία υπηρετεί αμισθί. Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τις ρίζες του και την οικογένειά του, αφού η οικογένεια Καρέκλη βίωσε τον ξεριζωμό της Σμύρνης. Αθλητικός τύπος, ασχολήθηκε κυρίως με το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, εφόσον από τη μεριά της μητέρας του κατάγεται από την οικογένεια Ανδριανοπούλου, η οποία δημιούργησε την ιδέα που λέγεται ΟΣΦΠ.

Λατρεύει την μουσική και αγαπά πολύ τα ζώα. Είναι αρραβωνιασμένος με τη Μαίρη Ναούμ. Η ανάγκη του για συμμετοχή στα κοινά είναι διαρκής και η ενασχόλησή του με αυτά σχεδόν καθημερινή.

 

 


Σχετικά άρθρα