Εφημερίδα Κοινωνική

Καλλιθέα : Γεμίζει τις πλατείες ο Ψαλιδόπουλος

 Breaking News

Καλλιθέα : Γεμίζει τις πλατείες ο Ψαλιδόπουλος
13 Μαΐου 2014

Με απόλυτη επιτυχία και μπροστά σε πλήθος κόσμου που κατέφτασε από νωρίς στον πεζόδρομο πίσω από την εκκλησία της Ευαγγελιστρίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Καλλιθέας με το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Μπροστά», Θοδωρή Ψαλιδόπουλου.

Αναφερόμενος στα μεγάλα έργα ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου και του παλαιού ιπποδρόμου, ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Ψαλιδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μιλήσει τόσες φορές για την τεράστια σημασία των έργων αυτών για την πόλη της Καλλιθέας. Για το πώς αυτά τα έργα μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάταξη της πόλης μας και να αποτελέσουν έναυσμα για την έξοδο της κοινωνίας της Καλλιθέας από την οικονομική κρίση, συγκεντρώνοντας όλες τις παραγωγικές της δυνάμεις. Θέλω ωστόσο να σημειώσω κάτι σε αυτό το σημείο. Για αυτό το επίτευγμα, το οποίο τώρα όλοι οι συνάδελφοι επιχειρούν να οικειοποιηθούν, δεν εργαστήκαμε όλοι το ίδιο. Την ώρα που ο Δήμαρχος Κώστας Ασκούνης και ορισμένοι άλλοι άνθρωποι τρέχαμε για να πετύχουμε αυτό το στόχο, κάποιοι διοργάνωναν συγκεντρώσεις για τσάι, ενώ άλλοι μας κατηγορούσαν ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα».

Στην ομιλία του ο κ. Ψαλιδόπουλος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη να ενεργοποιηθούν οι πολίτες και να λάβουν την τύχη του Δήμου στα χέρια τους με μοναδικό κριτήριο το καλό και την πρόοδο του ίδιου του Δήμου. «Τελείωσαν οι εποχές των ημετέρων, των φίλων και των ρουσφετιών. Βρισκόμαστε όλοι μαζί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, που αποτελεί ουσιαστικά το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής. Ή θα αντιληφθούμε όλοι μαζί ότι πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στις παθογένειες, τους κομματικούς μηχανισμούς και τις μηχανορραφίες του παρελθόντος, που μας έφτασαν στο σημείο της σημερινής κρίσης, ή θα πρέπει να σταματήσουμε να μεμψιμοιρούμε για την κατάσταση που βιώνουμε. Εάν συμμερίζεστε την άποψη ότι ο Δήμος μαζί με τους ενεργούς πολίτες πρέπει να χαράξει μία νέα πορεία και να απαλείψει όλα αυτά, αυτό που ονομάζουμε το παλιό, τότε την Κυριακή που μας έρχεται αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα στο καινούργιο, για να πάει «Η Καλλιθέα Μπροστά ».

 


Σχετικά άρθρα