Εφημερίδα Κοινωνική

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ.ΞΥΠΟΛΙΑΣ:ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – Υποψήφιος με τον σύνδεσμο του Βασίλη Μιχαλολιάκου

 Breaking News

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ.ΞΥΠΟΛΙΑΣ:ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – Υποψήφιος με τον σύνδεσμο του Βασίλη Μιχαλολιάκου
16 Μαΐου 2014

Είμαι περήφανος που είμαι κάτοικος των Καμινίων και της Κοκκινιάς!

Βάλαμε ως στόχο την συνολική ανάπλαση της περιοχής, το καταφέραμε μέχρι ένα σημείο και διεκδικούμε ακόμη περισσότερα.

Κρατάμε την καθαριότητα σε πολύ καλό επίπεδο.

Πλέον , στην εκπνοή της θητείας μας, κοιτάμε με ειλικρίνεια και αγάπη τους κατοίκους της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, αφού ήδη το στρατόπεδο Παπαδογιωργή έχει παραδοθεί ως πάρκο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας και επιπλέον θα χρησιμοποιηθεί και ως έδρα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας αλλά και ως ΚΑΠΗ.

Επίσης , οι μύλοι ΜΟΙΡΑ έχουν ήδη γκρεμιστεί και δρομολογείται η αξιοποίηση του χώρου.

Αναπλάθεται η πλατεία Αιτωλοακαρνανίας πίσω από την Παναγίτσα , ενώ ανακατασκευάζονται όλες οι παιδικές χαρές.

Το όραμά μας γίνεται πραγματικότητα χωρίς υποσχέσεις και «κενά» λόγια.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και είμαι κάτοικος Πειραιά μας εδώ και 47 χρόνια.

Κατάγομαι από την ιστορική Επίδαυρο.

Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Ανδρεαδάκη, γόνος ναυτικής οικογένειας γνήσια Πειραιώτισσα με καταγωγή από τη Σπάρτη.

Έχουμε έναν γιο τον Παναγιώτη – Κωνσταντίνο ηλικίας 15 ετών.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς από το 1989.

Διατηρώ το Δικηγορικό μου γραφείο στον Πειραιά, με τους συνεργάτες μου, με ειδίκευση στο Ποινικό, Εμπορικό και Αστικό Δίκαιο και με συμμετοχή σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων. Ανέπτυξα σημαντική συνδικαλιστική δράση στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς. Διετέλεσα Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Το Νοέμβριο του 2010 οι συμπολίτες μου με τίμησαν με τη ψήφο τους ως Δημοτικό Σύμβουλο με τη Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου μας, Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Από τον Ιανουάριο του 2011 είμαι μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος του Δήμου Πειραιά στον ΕΣΔΝΑ (ενιαίος σύνδεσμος Δήμων Νομού Αττικής)

Από τον Ιανουάριο του 2011 είμαι Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά όπου ανέπτυξα τεράστια δραστηριότητα για την τουριστική προβολή του Δήμου μας.

Από το Μάϊο του 2011 είμαι μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος της Δημοτικής Πλειοψηφίας της πόλης μας στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Διετέλεσα το έτος 2012, εντεταλμένος Σύμβουλος υπαίθριου εμπορίου με αρμοδιότητα και τον τομέα της υπαίθριας κυριακάτικης αγοράς, όπου συνέβαλα στην πετυχημένη και άρτια λειτουργία του.

Τον Ιανουάριο του έτους 2013, ο Δήμαρχός μας, με πρότεινε ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας όπου και εκλέχθηκα με ευρύτατη πλειοψηφία του σώματος.

Έκτοτε, μέχρι και σήμερα, ασκώ τα ύψιστα θεσμικά καθήκοντα με υπευθυνότητα, προσήλωση στους θεσμούς και σεβασμό στην Πειραϊκή κοινωνία.

Η Δημοτική μας αρχή, με πρωτοπόρο το Δήμαρχό μας, έχει υλοποιήσει και εκτελεί πληθώρα έργων που πρόκειται να αναζωογονήσουν την πόλη μας και να συμβάλλουν στη νέα εικόνα του σύγχρονου Πειραιά μας.

Για να γίνουμε πύλη εισόδου της χώρας μας, με οικονομική σταθερότητα, σεβασμό στον πολίτη, αλληλεγγύη και κοινωνική συνεισφορά στους συνανθρώπους μας.

Για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την αλματώδη ανάπτυξη της πόλης μας με ήθος, εργατικότητα, συνέπεια και διαφάνεια.

Η στήριξή σας είναι η δύναμή μου για την εκπλήρωση των κοινών στόχων μας.

 

 


Σχετικά άρθρα