Εφημερίδα Κοινωνική

Η Σαλαμίνα ψηφίζει Γιάννη Τσαβαρή – Ο κόσμος αναγνώρισε το έργο του

 Breaking News

Η Σαλαμίνα ψηφίζει Γιάννη Τσαβαρή – Ο κόσμος αναγνώρισε το έργο του
23 Μαΐου 2014

Με ένα εγκάρδιο μήνυμα, μετέφερε τις ευχαριστίες του προς τους δημότες και τους ψηφοφόρους του, ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής ζητώντας στήριξη και στο Β’ γύρο των εκλογών του νησιωτικού δήμου.

«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και δεσμεύομαι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, ότι μετά και το θετικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μια καλύτερη Σαλαμίνα», είπε στο μήνυμά του.

Η «πρωτιά» άλλωστε που πήρε την Κυριακή μεταφράζεται σε ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχιστεί το έργο που έχει ήδη ξεκινήσει τα τελευταία 3,5 χρόνια στη Σαλαμίνα.

Σοφράς και Αστράκος ποδοπατούν την ετυμηγορία των δημοτών

Για άλλη μια φορά ο κόσμος της Σαλαμίνας γίνεται θεατής ενός πολυπαιγμένου έργου με γνωστά ανταλλάγματα… που δεν τιμά το νησί και δεν ανταποκρίνεται στον πολιτικό πολιτισμό του.

Ο κ. Σοφράς μαζί με τον πολιτικό του συνέταιρο κ. Αστράκο με την σχετική δήλωσή στήριξης που έκαναν προς τον συνδυασμό της κας Νάννου ποδοπατούν την πρόσφατη ετυμηγορία των δημοτών, ταυτίζοντας απόλυτα τους εαυτούς τους με πολιτικά- οικονομικά συμφέροντα που γυρίζουν τη Σαλαμίνα πολλά χρόνια πίσω. Ευτυχώς για το λαό της Σαλαμίνας, τόσο οι μέχρι πρότινος υποψήφιοι δημοτικοί τους σύμβουλοι, όσο και ο κόσμος που τους τίμησε ψηφίζοντάς τους, δεν τους ακολουθούν σε αυτό τον πολιτικό κατήφορο.

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες ότι εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εσαεί αντίθετοι σε τέτοιου είδους πρακτικές και νοοτροπίες, αφού από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει τον εαυτό μας στην υπηρεσία του πολίτη και αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί περίτρανα από το αποτέλεσμα της Κυριακής. Εμείς δεν θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν τις εκλογές σε ευκαιρία κάποιων να αποκομίσουν οφέλη…», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσαβαρής.

Ο Δήμαρχος των έργων, που δεν παίζει με τη Σαλαμίνα

Απάντηση- χαστούκι δίνει ο Επιθεωρητής Δημόσιων Έργων σε όλους εκείνους που λασπολογούν και συκοφαντούν συστηματικά, αλλά κυρίως σε όσους καταθέτουν ενστάσεις στα αρμόδια όργανα χωρίς στοιχεία και με μόνο σκοπό την παρεμπόδιση των έργων και τις ανάπτυξης στο νησί.

Σύμφωνα με το πόρισμα που εκδόθηκε στις 19/05/2014, ο Επιθεωρητής Δημόσιων Έργων καταλήγει ότι δεν προκύπτει καμία μη σύννομη πράξη από την οποία να προκλήθηκε ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου. Έτσι ο Επιθεωρητής, απογυμνώνει τους κατήγορους και καταρρίπτει όλα όσα αναφέρονται στις καταγγελίες και τις προσφυγές που έκαναν στα αρμόδια όργανα οι κ.κ Αθανάσιος Μακρής, Μάριος Τραυλός και Ρούλα Νάννου για τις εργασίες που αφορούσαν την αποχέτευση στο κέντρο του νησιού. Να θυμίσουμε ότι λόγω των συγκεκριμένων ενστάσεων το έργο της αποχέτευσης υπέστη σημαντική χρονική καθυστέρηση στην πρόοδό του και οι πολίτες μεγάλη ταλαιπωρία.

Τέλος, το ίδιο πόρισμα φωτογραφίζει ενδεχομένως τους ηθικούς υπεύθυνους για το χαμό του αείμνηστου Κώστα Περδικούρη, τότε διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Για άλλη μια φορά, όσοι προσπάθησαν να υποσκάψουν το έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά κυρίως, την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία εισέρχεται η Σαλαμίνα, πανηγυρικά διαψεύδονται.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή με έργο, σχεδιασμό και όραμα, τολμάει τις μεγάλες παρεμβάσεις και αλλάζει τη Σαλαμίνα ριζικά.

 


Σχετικά άρθρα