Εφημερίδα Κοινωνική

Η ΡΕΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΗΒΩΝ

 Breaking News

Η ΡΕΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΗΒΩΝ
21 Μαΐου 2014

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο του ιατρικού προγράμματος για όλη την Ελλάδα «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει», επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές Θηβών, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014.

Κλιμάκιο της ΡΕΑ, 17 ατόμων, με επικεφαλής τον κ. Τζεφεράκο Αλέξανδρο, μαιευτήρα-γυναικολόγο, πραγματοποίησε γυναικολογικές εξετάσεις (pap test και κολπικό υπέρηχο), μαστολογική εξέταση με ψηλάφηση και αιματολογικές εξετάσεις, σε περίπου 200 γυναίκες στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ελαιώνα Θηβών. Οι ιατροί που συμμετείχαν στην ενέργεια ήταν οι μαιευτήρες – γυναικολόγοι κος Τσαβαλιάρης Βασίλης, κος Καλογήρου Ιωάννης, κα Νικολαϊδου Μαριλία, κος Καρανικολόπουλος Παναγιώτης, κος Γιαπισίκογλου Γεώργιος, ο βιοπαθολόγος και Διευθυντής των Κεντρικών Εργαστηρίων της ΡΕΑ κος Αποστολακόπουλος Παναγιώτης και η αναισθησιολόγος κα Γιατράκου Μαρία.

Η ομάδα των ιατρών θέλησε να προσφέρει ουσιαστική ιατρική στήριξη στις γυναίκες και να στείλει ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα: Το δικαίωμα στην υγεία ανήκει σε όλους μας!

4Την προσπάθεια της Κλινικής ΡΕΑ ενίσχυσε εταιρεία βρεφικών ειδών, η οποία προσέφερε πάνες και μωρομάντιλα, καλύπτοντας τις ανάγκες των εγκλείστων γυναικών και των μωρών τους.

H Κλινική ΡΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να ταξιδεύει, να προστατεύει και να αγκαλιάζει όλους όσους τη χρειάζονται.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ