Εφημερίδα Κοινωνική

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – TOURIST GUIDE OF PIRAEUS – DISCOVER THE CITY

 Breaking News

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – TOURIST GUIDE OF PIRAEUS – DISCOVER THE CITY
30 Μαΐου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

180.000 αντίτυπα μοιράζονται σε όλα τα τουριστικά σημεία της πόλης!

Ανανεωμένος, χρηστικός και εμπλουτισμένος, ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2014 κυκλοφορεί από σήμερα χέρι- χέρι και δωρεάν στο τμήμα αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων του ΟΛΠ, στο γραφικό τρενάκι του Πειραιά και στο κόκκινο τουριστικό λεωφορείο!

Αποτελεί τη συνέχεια μιας μεγάλης προσπάθειας που «αγκαλιάστηκε» και στηρίχτηκε από όλους τους φορείς της πόλης, προκειμένου ο Πειραιάς να βάλει γερές βάσεις για την αξιοποίηση του τουριστικού «κύματος» και να αναδείξει τις ομορφιές του σε όλο τον κόσμο.

Ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2014 έρχεται πιο πλούσιος σε ύλη, σε εικονογράφηση με χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες όπως χάρτες, αφιερώματα, αξιοθέατα, μνημεία, ιστορικές αναφορές, φωτογραφίες και παρουσιάσεις επιχειρήσεων. Η έκδοση είναι στα Αγγλικά και απευθύνεται στο ευρύ τουριστικό κοινό. Είναι 132 σελίδες και έχουν εκδοθεί ήδη 180.000 αντίτυπα. Κατόπιν συνεννόησης με τον ΕΟΤ, θα διανεμηθεί και σε όλα τα κατά τόπους γραφεία του εξωτερικού για την καλύτερη προβολή του Πειραιά.

Οι τουρίστες αλλά και το ευρύ κοινό εκτός από την έντυπη έκδοση, μπορούν να «ξεφυλλίσουν»
τον Τουριστικό Οδηγό 2014 στο www.tgpiraeus.com
ή σκανάροντας με το κινητό το QR CODE, που βρίσκεται
στο εξώφυλλο του οδηγού, με την εφαρμογή Reader.

Για ακόμη μια χρονιά, η εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2014  δηλώνουν «παρών» στην μεγάλη προσπάθεια για τον μετασχηματισμό του Πειραιά σε κύρια πολιτιστική και τουριστική πύλη της χώρας και βασικό λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου!

Ας κρατήσουμε τους Τουρίστες εδώ! Ο Πειραιάς το αξίζει…

TG-COVER-2014-1

3


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ