Εφημερίδα Κοινωνική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΑΚΟΥ -Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου

 Breaking News

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΑΚΟΥ -Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου
13 Μαΐου 2014

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Είμαι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών. Είμαι παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας και σπούδασα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας.

Τα τελευταία δεκαοχτώ χρόνια ασχολούμαι με την κωπηλασία και βάζω στόχους τους οποίους προσπαθώ να κατακτήσω.

H εικόνα του Πειραιά, δεν πληρούσε το βασικότερο γνώρισμα κάθε πόλης, την καθαριότητα. Όντας μητέρα τριών μικρών παιδιών αντιμετώπιζα άλλο ένα πρόβλημα. Δεν υπήρχε πουθενά μια παιδική χαρά, προκειμένου να παίξουν και να διασκεδάσουν τα παιδιά μου.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν! Η πόλη μου, που τόσο αγαπώ άρχισε να αποκτά την μορφή που της αρμόζει. Ο Πειραιάς καθάρισε! Κατασκευάστηκαν παιδικές χαρές, πάρκα και χώροι αναψυχής. Για το λόγο αυτό θ’ αγωνιστώ και εγώ για τον δήμο του Πειραιά στο πλευρό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, του δημάρχου που πραγματικά πάλεψε για το καλό του Πειραιά. Με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο λοιπόν, και με συμμάχους αξιόλογους και εργατικούς ανθρώπους, με όραμα και ιδέες, θα συνεχίσουμε δυναμικά και αδιάκοπα να διεκδικούμε περισσότερα για την πόλη μας, γιατί «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ».

 

 


Σχετικά άρθρα