Εφημερίδα Κοινωνική

Γεωργία Χατζημανωλάκη- Τσαγκάρη:»Δεν εκτελούμε εντολές, δεν λυγίζουμε σε πιέσεις!»

 Breaking News

Γεωργία Χατζημανωλάκη- Τσαγκάρη:»Δεν εκτελούμε εντολές, δεν λυγίζουμε σε πιέσεις!»
22 Μαΐου 2014

Πάντα ονειρευόμουν ότι ο Πειραιάς, η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δημιουργώ μπορεί και πρέπει να έχει τον Πολιτισμό που της αξίζει.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στα κοινά της πόλης μου στηρίζοντας το όραμα και το έργο του Βασίλη Μιχαλολιάκου που στα χρόνια της θητείας του εκτός από την αλλαγή στην εικόνα της πόλης που τόσο αγαπώ στάθηκε κοντά σε κάθε πολιτιστική προσπάθεια χωρίς ο ίδιος να έχει κάποιο προσωπικό όφελος.Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν με την αγάπη τους μέσα από την καρδιά μου.

Τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον της πόλης μου και βλέποντας γύρω μου θέσεις και απόψεις ανθρώπων να λυγίζουν και να μεταβάλλονται κάτω από το βάρος πιέσεων και συναλλαγών,βλέποντας μπροστά μου ένα σχέδιο να εξελίσσεται με πιόνια να παίρνουν συντονισμένα τη θέση τους στη σκακιέρα εκτελώντας εντολές από τους δρόμους του Πειραιά μέχρι τα τηλεοπτικά παράθυρα, δεν μπορώ να παραμείνω αδρανής.

Ελπίζω ότι ως ενεργοί πολίτες δεν θα αφήσουμε αυτή την έλλειψη πολιτικού πολιτισμού να γίνει οδηγός για το αύριο της Πόλης μας ,του Πειραιά της καρδιάς μας!

 


Σχετικά άρθρα