Εφημερίδα Κοινωνική

Γέμισε την Χαλκηδόνα ο Ιωακειμίδης

 Breaking News

Γέμισε την Χαλκηδόνα ο Ιωακειμίδης
12 Μαΐου 2014

Στην γειτονιά της Χαλκηδόνας είχε κάνει την πρώτη του λαϊκή εξόρμηση στη Νίκαια το 2010, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, την εποχή που είχε ψηφιστεί ο «Καλλικράτης». Στην ίδια γειτονιά βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ και ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας :

«Όταν βγήκαμε στους δρόμους της Χαλκηδόνας πορευόμασταν με μοναδικό μας διαβατήριο το αυτοδιοικητικό μας έργο, νιώθοντας την αγωνία σας και τα προβλήματά σας. Τότε η Νίκαια μας γνώριζε μόνο από το καλό μας όνομα, τώρα μας ξέρει στην πράξη.

Όπως το 2010 έτσι και τώρα θέλουμε να συγκρίνετε τους υποψήφιους Δημάρχους. Το 2010 μας επιλέξατε γιατί διοικήσαμε σωστά για 16 χρόνια στο Ρέντη, η πόλη είχε αλλάξει και είχαμε στο ταμείο 10.000.000. Θεωρούμε ότι αυτό το αυτοδιοικητικό μοντέλο ήταν επιτυχημένο και το επαναλάβαμε την 4ετία που πέρασε στην κοινή μας πόλη».

Ο ίδιος παρέλαβε μια πόλη πνιγμένη στα σκουπίδια και στην κακοδιαχείριση. «Τη Νίκαια της προσφυγιάς, της νοικοκυροσύνης, των μεγάλων αγώνων, της καλώς εννοούμενης μαγκιάς της. Αυτή την πόλη, την έκαναν να ντρέπεται για το παρόν της. Γιατί τότε υπήρχαν μόνο φιλόδοξοι υποψήφιοι που νοιάζονταν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν στην περιοχή της Χαλκηδόνας αλλά και σε εκείνες που θα γίνουν τονίζοντας ότι η ανάπτυξη της περιοχής είναι το βουνό της πόλης άρα η ανάσα θα έρθει από πάνω. Για την επόμενη 5ετία έχουν προγραμματιστεί αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στο Κατράκειο και στον περιβάλλοντα χώρο συνολικού προϋπολογισμού 850.000 €, έργα πρασίνου, ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή ενώ ο σταθμός του Μετρό στην Αιτωλικού που απέχει μόλις 700 μέτρα από την πλατεία θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως τη συνοικία.

 

 


Σχετικά άρθρα