Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος : «Εκλογές τέλος – Ας προχωρήσουμε…»

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος : «Εκλογές τέλος – Ας προχωρήσουμε…»
27 Μαΐου 2014

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς μέσω του προέδρου του κ. Μανεσιώτη, έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οι εκλογές τελείωσαν και σαν πολίτες της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία, ας σεβαστούμε το όποιο αποτέλεσμα, που τελικά αποτελεί την επιλογή μας.

Είναι όμως ευθύνη μας να ελέγχουμε τους εκλεγμένους μας, για τη σωστή και αναπτυξιακή διαχείριση, τη διαφάνεια και την ισότιμη αντιμετώπιση, γιατί η σιωπή και η αδράνεια σημαίνει συμμετοχή στα λάθη.

Ας προσπαθήσουμε όλοι οι Έλληνες να αυξήσουμε ξανά το ΑΕΠ της χώρας μας, να διατηρήσουμε το πρωτογενές πλεόνασμα, να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές μας, την αποτελεσματικότητά μας και ίσως θα πρέπει για κάποιο διάστημα να είμαστε φειδωλοί ως προς τις απαιτήσεις μας. Από την άλλη, η Κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει εξαντλήσει τα όρια της αντοχής μας και δεν μπορεί να κλείνει τα αυτιά της σε ρεαλιστικές προτάσεις, που συνεισφέρουν στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, αλλά και της εθνικής μας οικονομίας.

Ας αναπτύξουμε την κουλτούρα της ομαδικής εργασίας, την αύξηση της προσωπικής μας υπευθυνότητας, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν τα λάθη του παρελθόντος και μια και είμαστε στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, ας βγάλουμε από την ψυχή μας το αυθεντικό μας χαμόγελο και ας σηκώσουμε τα μανίκια, για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Ίσως όλα αυτά να μας βγάζουν εκτός των αναπαυτικών μας ορίων.

Όμως, οι καλύτερες μέρες (αν τις θέλουμε), θα έλθουν μόνο ως αποτέλεσμα όλων αυτών και όχι ως επίμονη απαίτηση από μια χώρα, που απλά …. δεν έχει!»

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ