Εφημερίδα Κοινωνική

Dream team Χρήστου Γώγου στον Βύρωνα, με ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΝΙΔΗ σε ρόλο…ΜΕΣΣΙ!!!

 Breaking News

Dream team Χρήστου Γώγου στον Βύρωνα, με ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΑΝΙΔΗ σε ρόλο…ΜΕΣΣΙ!!!
13 Μαΐου 2014

Στην αγαπημένη γενέτειρά του τον Βύρωνα (γέννημα – θρέμμα μικρασιατικής προσφυγικής οικογένειας ) και όχι στον Πειραιά, την πόλη που δοξάστηκε επαγγελματικά όσο κανείς άλλος δημοσιογράφος της γενιάς του (Δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση 2010 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας), θα κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Βαγγέλης Φανίδης.

fanidhsΟ εκ των κορυφαίων σήμερα Γενικών Γραμματέων της χώρας (2ος σε ψήφους μετά τον Χρηστάκη του Αμαρουσίου) θα ενισχύσει, μαζί με την ισχυρή ομάδα ανεξάρτητων πολιτών ΠΡΩΤΑ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ που ο ίδιος δημιούργησε το 2010, την προσπάθεια που κάνει για να εκλεγεί Δήμαρχος, ο παλιός του φίλος και Αντιδήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος.

Το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ σύμφωνα με τους γνώστες της αυτοδιοίκησης είναι το καλύτερο που υπήρξε ποτέ στην ιστορία της πόλης. Άνθρωποι καταξιωμένοι στον τομέα της ενασχόλησής τους, με πλούσια επαγγελματική εμπειρία από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, είπαν το ναι στον Χρήστο Γώγο, έναν επιστήμονα – διαμάντι που χαίρει της άκρας εκτιμήσεως των συμπολιτών του.
Στις 18 και 25 Μαΐου θα φανεί βέβαια εάν αυτή η εκτίμηση θα αποτυπωθεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα. Εάν πάντως αντί για εκλογές υπήρχε ένα αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης με το οποίο θα γινόταν αυτομάτως σύγκριση ικανοτήτων μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, αλλά και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις, τότε το αποτέλεσμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ θα είχε υπέρ της….τσαρικά ποσοστά! Όμως επειδή ο κόσμος πλέον έχει γνώση και μάτια ανοικτά δεν αποκλείεται στον 2ο γύρο να συμβεί και αυτό….

Ανδρέας Παχατουρίδης (Δήμαρχος Περιστερίου) απευθυνόμενος σε δημάρχους της Περιφέρειας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ:
Αγαπητοί συνάδελφοι, μαζί μας βρίσκεται ένας αυτοδιοικητικός – ραδιο-τηλεοπτικός αστέρας
που έχει σταθεί όσο κανείς άλλος δίπλα στα προβλήματα των Δήμων της Αττικής.
Σας λέω λοιπόν ότι για εμάς τους δημάρχους ο Βαγγέλης Φανίδης είναι ο «Μέσσι της Αυτοδιοίκησης».

975394_10151601581243771_94

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ