Εφημερίδα Κοινωνική

Δοκιμές για το τελικό «σχήμα» της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 Breaking News

Δοκιμές για το τελικό «σχήμα» της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ
30 Μαΐου 2014

Xωρίς απρόοπτα, αλλά με… δοκιμές συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της Εθνικής για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Φερνάντο Σάντος έκανε αλχημείες, θέλοντας να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, όπως τον Φάνη Γκέκα αντί του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση με τους «βασικούς».

Το πρόγραμμα κράτησε 1 ώρα και 45 λεπτά, με τον Πορτογάλο κόουτς να δίνει έμφαση στην τακτική και το πως θα βγαίνει η μπάλα στην επίθεση από την άμυνα, αλλά και δίτερμα χωρίς υψηλή ένταση.

Η ενδεκάδα που δοκιμάστηκε είχε για πρώτη φορά τον Γκέκα βασικό, ωστόσο, η αλλαγή αυτή δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, αφού όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση. Ο Σάντος ενδεχομένως να δοκιμάζει την ομάδα του και στην… κόντρα με τον Γκέκα να έχει σαφέστατα μεγαλύτερη εκρηκτικότητα από τον Μήτρογλου. Συγκεκριμένα, το σχήμα που χρησιμοποίησε ο Σάντος σε σύστημα 4-3-3, περιελάμβανε ως βασικούς τους: Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοροσίδη, Χολέμπα, Τζιόλη, Μανιάτη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Γκέκα.

Στην αναπληρωματική ομάδα ήταν οι: Καπίνο – Γλύκος, Μόρας, Ταχτσίδης, Βύντρα, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Κονέ, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χριστοδουλόπουλος και ο Σάμαρης εκτελούσαν πέναλτι στον Γλυκό.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ