Εφημερίδα Κοινωνική

Μπούκης Φίλιππος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 Breaking News

Μπούκης Φίλιππος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
15 Μαΐου 2014

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1985. Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά και είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε υπηρεσίες εστίασης και εμπορικά καταστήματα, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με μεταφράσεις από την αγγλική και γερμανική γλώσσα.

Λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος και οικογενειακής παράδοσης ήρθε σε επαφή με τα κοινά από νεαρή ηλικία. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής, μέλος του Πειραϊκού Συνδέσμου και του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδας, διετέλεσε αρθρογράφος στο περιοδικό «Πειραϊκό Ορόσημο», έκδοσης του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά σχετικά με θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος και συμμετείχε στην Επιτροπή Κυκλοφοριακού Κατοίκων Βριλησσίων.

Ως κάτοικος Βριλησσίων βιώνει στην καθημερινότητα τα πολυποίκιλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει η πόλη και οι πολίτες και επιθυμία του είναι να συνεισφέρει στη διόρθωση των «κακώς κειμένων», στη βελτίωση των υφιστάμενων δομών και στη δημιουργία μιας περισσότερο ανθρωποκεντρικής πόλης και διοίκησης.

 

 


Σχετικά άρθρα