Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΑΝΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιατρός – Ειδικός Παθολόγος Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 Breaking News

ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΑΝΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Ιατρός – Ειδικός Παθολόγος Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
15 Μαΐου 2014

Αναπολώ το παρελθόν

Ζω και δημιουργώ στο παρόν

Ονειρεύομαι και χτίζω το μέλλον

Γεννήθηκα στον Πειραιά. Τελείωσα το δημοτικό σχολείο Σταυριανού – Σταυρίδη. Αριστούχος απόφοιτος της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, επέλεξα να γίνω γιατρός έχοντας ανέκαθεν έντονη κοινωνική ευαισθησία και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο. Είμαι ειδικός παθολόγος, διατηρώ ιατρείο στο κέντρο της πόλης μας, προσφέροντας τις ιατρικές μου γνώσεις στους πάσχοντες συνανθρώπους μας με ειλικρίνεια, ευαισθησία και υπευθυνότητα.

Είμαι επίσης επιστημονική συνεργάτης του Διαβητολογικού Κέντρου Τζανείου Γ.Ν. Πειραιά, εξειδ/νη στο διαβήτη, μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, μέλος του Ελληνικού Κολλεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων (ΕΚΟΜΕΝ), συνεργάτης της Eurodiet, μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη μελέτη της Παχυσαρκίας (EASO) και εθελοντής ιατρός του Συλλόγου ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και νήσων. Μιλώ τέσσερις ξένες γλώσσες. Έχω συμμετάσχει σε περισσότερα από 100 συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ομιλίες, δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις εργασιών.

Μεγαλώνοντας στον Πειραιά έχω βιώσει τις ομορφιές αλλά και τις ανάγκες της πόλης μας. Το όραμά μου για ένα καλύτερο αύριο και η επιθυμία μου να προσφέρω στο συνάνθρωπο με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά βάζοντας υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος πλάι στον ακούραστο πρώτο πολίτη του Πειραιά και υποψήφιο δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Με γνώμονα το κοινό καλό και υποστηρίζοντας πρώτα την πρόληψη και μετά τη θεραπεία, είμαι έτοιμη να αγωνιστώ για να κάνουμε όλοι μαζί τον Πειραιά μια πόλη λειτουργική και φιλική για κάθε δημότη.

Με τη δική σας υποστήριξη σας υπόσχομαι ότι θα είμαι κοντά σας και θα προσφέρω στην πόλη μας με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

 

Ανδρούτσου 160-162, Πειραιάς

Τηλ.: 210 4110561

Κιν.: 6946253900

e-mail: [email protected]

 


Σχετικά άρθρα