Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Παχατουρίδης : Κατεβαίνω με την «Εθνική Περιστερίου»

 Breaking News

Ανδρέας Παχατουρίδης : Κατεβαίνω με την «Εθνική Περιστερίου»
14 Μαΐου 2014

Έτοιμος για την επόμενη θητεία του στο δημαρχιακό θώκο Περιστερίου δήλωσε ο Ανδρέας Παχατουρίδης. Ο δραστήριος και ευαίσθητος δήμαρχος μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας στέλνει –περιστεριώτικο– μήνυμα και στον πρωθυπουργό: «Παρ’ το αλλιώς… Δεν πάει άλλο»! «Αν οι πολίτες μου ξαναδανείσουν την εμπιστοσύνη τους, αυτή θα είναι η νίκη της Δημοκρατίας, της πόλης, της κοινωνίας», τόνισε στο Χωνί ο δήμαρχος Περιστερίου και εκ νέου υποψήφιος.

-Έχετε ήδη τρεις επιτυχημένες θητείες πίσω σας… Τι πρέπει να περιμένουν οι Περιστεριώτες την επόμενη πενταετία;

Απευθύνομαι στον συμπολίτη, του λέω να βάλει στην καρδιά το Περιστέρι, να κλείσει τα μάτια και να θυμηθεί πώς ήταν η πόλη μας πριν από χρόνια. Είναι γεγονός πως το Περιστέρι έχει ζήσει μια θεαματική μετάλλαξη τα τελευταία χρόνια μέσα από συγκεκριμένα έργα υποδομής… Νέο δημαρχείο, τρεις σταθμοί του Μετρό, πολλοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, δύο θέατρα, δύο κολυμβητήρια, οκτώ κλειστά γήπεδα και πολλές πλατείες είναι μερικά από αυτά… Η επόμενη θητεία θα είναι η πενταετία της γειτονιάς.

Έχουμε ήδη σκανάρει κάθε δημοτικό διαμέρισμα, έχουμε καταγράψει τα μικρά και βασανιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης.Από την επομένη των εκλογών, θα πέσουμε μέσα σε κάθε δρόμο, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης, και με στοχευμένες ενέργειες θα προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε. Ό,τι κάναμε ως τώρα, το κάναμε μέσα από προγράμματα, χωρίς ο δήμος να καταβάλει ούτε ένα ευρώ, χωρίς να επιβαρυνθεί ο πολίτης.


Σχετικά άρθρα