Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ:Μαιευτήρας – Γυναικολόγος & Διευθύνων Σύμβουλος της Κλινικής ΡΕΑ – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 Breaking News

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ:Μαιευτήρας – Γυναικολόγος & Διευθύνων Σύμβουλος της Κλινικής ΡΕΑ  – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
15 Μαΐου 2014

*Σημεία συνέντευξης

Ο τομέας της υγείας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ. Δύο από τις δεσμεύσεις μας που θα υλοποιηθούν ΑΜΕΣΑ με την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής είναι:

1ον :Παροχή σε όλους τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας ενός ολοκληρωμένου προογράμματος Προληπτικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ) του Δήμου.

2ον :Παροχή δωρεάν σε κάθε γυναίκα, άνεργη, ανασφάλιστη ή χαμηλού εισοδήματος, συμβουλευτική και προληπτικές εξετάσεις μαστογραφίας, τεστ ΠΑΠ και εξετάσεις οστεοπόρωσης. Επίσης συστήνουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και συμβουλευτικής για τους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη, καθώς και ένα δίκτυο υποστήριξης για τους ασθενείς καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους.

Οι δύο παραπάνω δεσμεύσεις είναι προγραμματισμένες για άμεση εφαρμογή. Σημειώστε, επίσης, ότι καθώς πολλά προβλήματα υγείας προέρχονται από φαινόμενα ανεργίας, κοινωνικού αποκλεισμού και ανέχειας που προκάλεσε η οικονομική κρίση, άμεσο μέλημά μας είναι η οικονομική και κοινωνική αναβάθμιση της πόλης που θα εξαλείψει έμμεσα, αλλά δραστικά, τον πόνο και θα αποκαταστήσει την πληγωμένη αξιοπρέπεια της αδύναμης πειραιώτικης οικογένειας.

 


Σχετικά άρθρα