Εφημερίδα Κοινωνική

Αγκόπ Οβακιμιάν – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου

 Breaking News

Αγκόπ Οβακιμιάν – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου
15 Μαΐου 2014

« Αν αγαπάς αυτό που κάνεις… τότε μπορεί να ανταμειφθείς»

*σημεία συνέντευξης

Ο υποψήφιος με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας ενώνει ο Πειραιάς» μιλά για το μυστικό της επιτυχίας στο δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο των επιχειρήσεων και συμβουλεύει τους νέους επιχειρηματίες.

-Πείτε μου δυο λόγια για την επιχείρησή σας. Πως καταφέρνετε να κρατάτε ψηλά το όνομά σας και την ποιότητα της δουλειάς σας σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον;

Είναι η ποιότητα δουλειάς και το μεράκι που κάνουν την διαφορά. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή, από τον παππού. Χτίσαμε καλές σχέσεις με τους πελάτες μας στη διάρκεια των χρόνων, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων μας και συνεχώς ενημερωνόμαστε γι’ αυτά προσπαθώντας να δώσουμε στον πελάτη την καλύτερη ποιότητα. Ψάχνουμε όλη την Ελλάδα και βρίσκουμε τους καλύτερους παραγωγούς. Ο Πειραιώτης πλέον ξέρει ότι στον ASSO θα βρει τα καλύτερα προϊόντα και σε καλές τιμές.

-Έχετε να δώσετε κάποια συμβουλή σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με το εμπόριο;

Είναι μια δύσκολη περίοδος για κάθε επάγγελμα. Αν αγαπάς όμως αυτό που κάνεις και δουλεύεις με μεράκι και με σωστό προγραμματισμό τότε μπορείς να ανταμειφτείς από το επάγγελμα. Το εμπόριο είναι ανταγωνιστικό και έχει κανόνες οι οποίοι δεν μαθαίνονται μέσα από βιβλία. Χρειάζεται να το μάθεις στην πράξη. Να έχεις περάσει από πολλές βαθμίδες και να έχεις τριφτεί στα δύσκολα.

 

 

 


Σχετικά άρθρα