Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΓΚΟΠ ΟΒΑΚΙΜΙΑΝ: «Διάθεση προσφοράς και αγάπη για την πόλη» – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 Breaking News

ΑΓΚΟΠ ΟΒΑΚΙΜΙΑΝ: «Διάθεση προσφοράς και αγάπη για την πόλη» – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
12 Μαΐου 2014

Έχετε μια πολύπλευρη δράση. Συμμετέχετε ενεργά στον εμπορικό σύλλογο, σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, την ΑΡΜΕΝΙΚΗ, είστε και υποψήφιος δ.σ. στις εκλογές του Πειραιά. Όλα αυτά ερμηνεύονται ως διάθεση προσφοράς και αγάπη για την πόλη;

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά είναι από τους πιο δυναμικούς της χώρας, με έντονη δραστηριότητα όχι μόνο στο κομμάτι του εμπορίου αλλά στο σύνολο των δρώμενων της πόλης με καίριες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες. Λόγω του χαρακτήρα μου ήταν επόμενο να εμπλακώ ενεργά στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά για να προσφέρω στο εμπόριο και τη κοινωνία της πόλης μας. Η αρμενική μου καταγωγή με οδήγησε να ασχοληθώ από νεαρή ηλικία με τις δραστηριότητες της ελληνοαρμενικής κοινότητας, ως μέλος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος που έχει έντονη δραστηριότητα στα θέματα που άπτονται του Αρμενικού ζητήματος και της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων το 1915 από τους Τούρκους, καθώς επίσης και στην Ένωσης Αρμενίων Αθλητών και Προσκόπων Ελλάδος “HOMENETMEN”. Θα ήθελα εδώ να αναφέρω ότι οι δεσμοί που ενώνουν τους δύο λαούς, έλληνες και αρμένιους είναι ιστορικοί, με κοινούς αγώνες και κοινές καταβολές.

Αγκόπ Οβακιμιάν: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απέδειξε ότι διαθέτει όραμα.

Ποια η άποψή σας για τον δήμαρχο κ. Μιχαλολιάκο και για όσα έγιναν στον Πειραιά τα τελευταία 3,5 χρόνια;

Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του. Θα είναι τιμή για εμένα η εκλογή σε αυτό το αξίωμα, για να μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω στον Πειραιά ό,τι καλύτερο μπορώ και να υπηρετήσω τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ήθος και όραμα. Ο Πειραιάς τα τελευταία 3,5 χρόνια έχει αλλάξει. Η πόλη είναι πιο καθαρή, συγκριτικά με άλλα χρόνια. Είδαμε μεγάλα έργα όπως για παράδειγμα το Δημοτικό Θέατρο να επαναλειτουργεί, το Άλσος Δηλαβέρη να αποτελεί πνεύμονα πρασίνου, είδαμε παιδικές χαρές, αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας, παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό κ.α. Όλα αυτά σε περίοδο κρίσης για τη χώρα μας. Ακολουθούν και άλλα. Αναπλάσεις πεζοδρομίων, κατασκευή του ιστορικού Ρολογιού, αξιοποίηση λιμενικών εγκαταστάσεων, ΕΣΠΑ, ευρωπαϊκά προγράμματα κ.α. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος απέδειξε ότι διαθέτει όραμα. Ξέρει να διεκδικεί.

agkop

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ