Εφημερίδα Κοινωνική

Άγιος Δημήτριος: Αέρας νίκης στην πρώτη ομιλία της Μ. Ανδρούτσου

 Breaking News

Άγιος Δημήτριος: Αέρας νίκης στην πρώτη ομιλία της Μ. Ανδρούτσου
14 Μαΐου 2014

Εκατοντάδες δημότες του Αγ. Δημητρίου παρευρέθησαν στην παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Αλλάζουμε την Πόλη». Η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου και εκ νέου υποψήφια Μαρία Ανδρούτσου έκανε ένα μικρό απολογισμό του μέχρι τώρα έργου της δημοτικής θητείας της και παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη θητεία της.

Ξεκινώντας την ομιλία της η κ. Ανδρούτσου, μπροστά σε 1.500 και πλέον άτομα, ευχαρίστησε τους δημότες για την αθρόα προσέλευσή τους, η οποία -όπως είπε η ίδια- ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής, η κ. Ανδρούτσου αναφέρθηκε στην ανάπλαση και προστασία των κοινοχρήστων χώρων, στην απόκτηση από το Δήμο όλο του χώρου του Ασυρμάτου για να ξεκινήσει το μεγάλο έργο της ανάπλασής του, στη δημιουργία κοινωνικών δομών προστασίας για τους ασθενέστερους οικονομικά δημότες και στη συνεργασία με την «Κίνηση Πολιτών Ενάντια στις διακοπές ρεύματος» στην άμεση επανασύνδεση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος των νοικοκυριών που βρίσκονται σε ανάγκη.


Σχετικά άρθρα