Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτοί επικράτησαν στην Β’ Πειραιά!

 Breaking News

Αυτοί επικράτησαν στην Β’ Πειραιά!
27 Μαΐου 2014

Κορυδαλλός : Κασιμάτης Ξανά

Τα ηνία του Κορυδαλλού θα έχει για τα επόμενα 5 χρόνια ο Σταύρος Κασιμάτης. Έχοντας σαν προίκα ήδη 2 πετυχημένη κατά κοινή ομολογία τετραετίες, οι συμπολίτες τοιυ συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν. Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, αφού πέρασε πρώτος στο πρώτο γύρο, κυριάρχησε έναντι του άλλου υποψηφίου κατά 17 περίπου ποσοστιαίες μονάδες.

kasimatis

Νίκαια – Ρέντης: Ο κόσμος ψηφίζει Ιωακειμίδη

Ο απόλυτος κυρίαρχος της περιοχής φαίνεται να είναι ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, αφού είναι ένας από τους λίγους δημάρχους, του λεκανοπεδίου που εξασφάλισαν την επανεκλογή του από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Ioakeimidis-Giorgos

Ο Χρήστος Βρεττάκος Δήμαρχος στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα

Μία εντυπωσιακή αλλαγή σκυτάλης είχαμε στο δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου ο απερχόμενος δήμαρχος Λουκάς Τζανής, παρά το ότι είχε περάσει πρώτος στο δεύτερο γύρο έχασε από τον Χρήστο Βρεττάκο. Μάλιστα, ο δεύτερος κατάφερε να αποκτήσει διαφορά 10.000 ψήφων. Αναμενόμενο, βέβαια, γιατί ο κ. Βρεττάκος και ο Άλλος Δρόμος ήταν ουσιαστικά το «καινούριο» στην πόλη και ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή, μιας και ο επικεφαλής του συνδυασμού αναδείχτηκε από τα μέλη του και δεν ορίστηκε όπως συνηθίζεται . Αξίζει να αναφερθεί ότι στο δεύτερο γύρο «μπήκε δυνατά» αφού οι περισσότεροι από τους άλλους συνδυασμούς είτε τον υποστήριξαν φανερά για τη φρεσκάδα και την καθαρότητα του, αφού δεν έχει ανακατευτεί με τα της διοίκησης , είτε αποκήρυξαν την προηγούμενη δημοτική αρχή.

vrettakos---keratsini

Ο Γιάννης Λαγουδάκης νέος Δήμαρχος στο Πέραμα

Ο Γιάννης Λαγουδάκης είναι ο επόμενος δήμαρχος του Περάματος καθώς κατάφερε να νικήσει τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκο. Ο κ. Λαγουδάκης σε δήλωση του έξω από το εκλογικό του γραφείο, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε δήλωσε χαρακτηριστικά : «Έχουμε πολύ δουλειά και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε για ένα καλύτερο αύριο.»lagoydakis-perama

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ