Εφημερίδα Κοινωνική

Βύρωνας : Το Κέντρο υγείας της περιοχής επισκέφτηκε ο Χρ. Γώγος

 Breaking News

Βύρωνας : Το Κέντρο υγείας της περιοχής επισκέφτηκε ο Χρ. Γώγος
28 Απριλίου 2014

Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, το πρώτο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της χώρας, επισκέφτηκαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Νέας Εποχής Βύρωνα», στο πλαίσιο της περιοδείας τους.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε ο Χρήστος Γώγος, Ιατρός και Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τους γιατρούς που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας, αναδείχθηκαν ζητήματα στελέχωσης και λειτουργίας του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της «Νέας Εποχής Βύρωνα» Χρήστος Γώγος αναφέρθηκε στις άοκνες και συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο ίδιος, αλλά και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή προκειμένου το Κέντρο Υγείας Βύρωνα να γίνει πραγματικότητα, αλλά και προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υποστελέχωσή του και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.

«Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων του Δήμου μας, αλλά και των γειτονικών περιοχών. Έχοντας επίγνωση της πραγματικότητας αυτής, το ιατρικό προσωπικό που υπηρετεί σε αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του και την καλή εξυπηρέτηση των ασθενών. Προκειμένου, όμως, το Κέντρο Υγείας να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι απαραίτητη η στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό» τόνισε ο Χρήστος Γώγος.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφτηκαν τη Φορμίωνος, το Πάρκο της Ανάληψης και τη Νικηφορίδη, όπου συζήτησαν με περιοίκους και καταστηματάρχες τόσο τα ζητήματα που προβληματίζουν όσο και τις προτάσεις τους για τη γειτονιά τους.

 


Σχετικά άρθρα