Εφημερίδα Κοινωνική

Το Ίλιον συμπαραστέκεται στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας

 Breaking News

Το Ίλιον συμπαραστέκεται στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας
02 Απριλίου 2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 27.03.2014, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα»:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του στο σχέδιο της Κυβέρνησης είτε για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών, είτε για τη δημιουργία της λεγόμενης Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες μεταναστών στο χώρο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».

Η δημιουργία ενός χώρου κράτησης ανηλίκων μεταναστών και νεαρών μητέρων, όποιος ευφημισμός και αν χρησιμοποιείται για την ονομασία του, προσβάλλει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες και τις δημοκρατικές παραδόσεις των συμπολιτών μας. Παράλληλα, είναι προφανής η προσπάθεια υποβάθμισης της ποιότητας ζωής της Δυτικής Αθήνας εφόσον υλοποιηθούν τα σχέδια του Υπουργείου. Τα απαράδεκτα αυτά σχέδια προωθούνται από τον Αύγουστο του 2013, χωρίς να υπάρχει καμιά σχετική ενημέρωση των Δήμων.

Όλοι μαζί θα παρεμποδίσουμε τη συνέχιση αυτών των απαράδεκτων ενεργειών, συνεχίζοντας να διεκδικούμε την αναβάθμιση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» και του Κέντρου Χρόνιων Παθήσεων Κ.Κ.Α.Χ.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ