Εφημερίδα Κοινωνική

Σήμερα τα εγκαίνια του πρότυπου παιδότοπου στο Παλαιό Φάληρο

 Breaking News

Σήμερα τα εγκαίνια του πρότυπου παιδότοπου στο Παλαιό Φάληρο
23 Απριλίου 2014

Ο ∆ήµαρχος Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύσης Χατζηδάκης και η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. µε αφορµή την ολοκλήρωση του Πρότυπου Παιδότοπου και για Αµεα ,σας προσκαλεί στα εγκαίνια που θα πραγµατοποιηθούν στο χώρο µεταξύ της Αγ.Σκέπης και των VILLAGE CINEMAS (Στάση ΤΡΑΜ Αγ. Σκέπη) σήμερα Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, και ώρα 19:00.

Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ, Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Υποδοµών, Μεταφορών & ∆ικτύων κ. Μιχ. Χρυσοχοίδης, χοροστατούντος του Σεβασµιότατου Μητροπολίτη Ν. Σµύρνης & Παλ. Φαλήρου κ. κ. Συµεών.

Ο Παιδότοπος στην Αγία Σκέπη (πλησίον του Ιερού Ναού) κατασκευάστηκε αντισταθµιστικά από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. (Τραµ Αθήνας-Πειραιά) µε κονδύλια Ε.Σ.Π.Α., στο ∆ηµοτικό Χώρο 14 στρεµµάτων περίπου, ο οποίος παραχωρήθηκε από τα Ολυµπιακά Ακίνητα στον ∆ήµο Παλαιού Φαλήρου για χρήση πρασίνου και παιδικής χαράς.

Η παρέµβαση στον χώρο περιλαµβάνει όργανα παιδικής χαράς για νήπια και µεγαλύτερα παιδιά καθώς και για παιδιά µε ειδικές ανάγκες, ποδηλατοδρόµιο, χώρο γονέων, χώρους υγιεινής και φύλακα, ηλεκτροφωτισµό, σύγχρονη περίφραξη και φύτευση δέντρων, θάµνων και γκαζόν.

Η σχετική µελέτη καθώς και τα σχέδια της Παιδικής χαράς έχουν εκπονηθεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο Γ. Προβελέγγιου – Γ. Μητακίδη µε την κατασκευαστική εταιρεία ΘΕΜΕΛΗ ΑΤΕ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, για μια ακόμα φορά, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διον. Χατζηδάκης κατάφερε να γίνει ένα έργο στην πόλη χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου ούτε ένα ευρώ!

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ