Εφημερίδα Κοινωνική

Συγκέντρωση νίκης του Ανδρέα Ευθυμίου στα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου στο Μοσχάτο

 Breaking News

Συγκέντρωση νίκης του Ανδρέα Ευθυμίου στα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου στο Μοσχάτο
29 Απριλίου 2014

Με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών που έστειλαν μήνυμα νίκης του Συνδυασμού από την 1η Κυριακή των Εκλογών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στο Μοσχάτο του Συνδυασμού «Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος», του υπ. Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, την Πέμπτη 24/4 το βράδυ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Ιωάννη Σγουρού, Θανάσης Ντερέκας, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το έργο του Ανδρέα Ευθυμίου και την πολυετή σχέση τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, από το βήμα των εγκαινίων έδωσε τους άξονες της διοίκησης του Δήμου για την επόμενη πενταετία:

Διοίκηση για τους Δημότες

Ορθή οικονομική διαχείριση

Υποδομές για την ανάπτυξη και μια καλύτερη καθημερινότητα

Ποιότητα Ζωής για όλους

Αλληλεγγύη στην πράξη

Ο Ανδρέας Ευθυμίου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού, ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό, που στηρίζεται από ανθρώπους με θέληση, με όραμα, με όρεξη για δουλειά και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, η οποία θα ολοκληρωθεί με έναν τρόπο: Με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο Συνδυασμό «Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος» και στο πρόσωπο του Ανδρέα Ευθυμίου, στις 18 Μαΐου του 2014!

 


Σχετικά άρθρα