Εφημερίδα Κοινωνική

Σαλαμίνα : Πανηγυρική δικαίωση Τσαβαρή για την επιλογή Μιχάλαρου

 Breaking News

Σαλαμίνα : Πανηγυρική δικαίωση Τσαβαρή για την επιλογή Μιχάλαρου
29 Απριλίου 2014

Με μια ανακοίνωσή του γγ του υπ. Εσωτερικών διευκρινίστηκε τελικά αν ο Αντιναύαρχος Π.Ν ε.α κ. Αναστάσιος Μιχάλαρος μπορεί να συμμετέχει στις εκλογές, θέμα για το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα όσοι ασχολούνται με τα «δημοτικά» στη Σαλαμίνα σχολίαζαν αρκετά. Τελικά, η υποψηφιότητα δεν έχει κάποιο κώλυμα, ο κ. Μιχάλαρος θα «κατέβει» στις εκλογές με τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή.

Η σχετική ανακοίνωση του κ. Τσαβαρή : «Για άλλη μια φορά ο “παντογνώστης κύριος Τσαβαρής”- κατά την κυρία Νάννου- επιβεβαιώνεται. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος το διατυμπανιζόμενο επιχείρημα της περί δήθεν κωλύματος της υποψηφιότητας του Αντιναυάρχου Π.Ν ε.α κ. Αναστάσιου Μιχάλαρου.

Σε άμεσο χρόνο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γιάννης Ιωαννίδης αδειάζει στην κυριολεξία το σαθρό επιχείρημα της κυρίας Νάννου, καθώς και το βασικό σημείο του έγγραφου που εκείνη παρουσιάζει και στο οποίο αναφέρεται επί λέξει η φράση “κατά την άποψη της υπηρεσίας μας…”. Άρα το έγγραφο προς την κυρία Νάννου, μη βασιζόμενο στην κείμενη νομοθεσία και μην υπολογίζοντας το γράμμα του νόμου, βιάστηκε να θεωρηθεί ορθό, εκφράζοντας την άποψη- και μόνο την άποψη του εισηγητή του.

Η τελευταία δε παράγραφος του σημερινού κείμενου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο και παραθέτουμε, αποσαφηνίζει πλήρως ότι αρμόδιο όργανο για οποιοδήποτε ενδεχόμενο κώλυμα υποψηφιότητας είναι αποκλειστικά και μόνο τα διοικητικά δικαστήρια τα οποία δεν δεσμεύονται από κανενός είδους ερμηνευτικά έγγραφα ή εγκυκλίους της διοίκησης.

Άρα το έγγραφο της κυρίας Νάννου δεν έχει καμία απολύτως διοικητική βαρύτητα.»

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ