Εφημερίδα Κοινωνική

Ο θρυλικός Γιούτσος, υποψήφιος με τον Χρήστο Σαλαλέ

 Breaking News

Ο θρυλικός Γιούτσος, υποψήφιος με τον Χρήστο Σαλαλέ
29 Απριλίου 2014

Το πιο γνωστό σύνθημα μεταξύ των φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι μόνο, που κυριάρχησε στα γήπεδα την δεκαετία του ’60 θα ξανακουστεί στις γειτονιές και στους δρόμους του…Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

«Έμπαινε Γιούτσο»!

Θα αφορά τον ίδιο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Νίκο Γιούτσο που ,λίγο πριν κλείσουν οι υποψηφιότητες για τις Δημοτικές Εκλογές ,κατεβαίνει υποψήφιος με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Χρήστου Σαλαλέ.

Αυτή την φορά ο Νίκος Γιούτσος σε έναν άλλο ρόλο και με άλλο στόχο. Στο ρόλο του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον Χρήστο Σαλαλέ και στόχο όχι τον γκολ αλλά την προσφορά και τις υπηρεσίες του στους Δημότες του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Ο Νίκος Γιούτσος με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Σαλαλές δήλωσε: «Κάποτε έδινα την χαρά στα γήπεδα. Στις σημερινές δύσκολες μέρες για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα μαζί με τον Χρήστο Σαλαλέ και την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θέλω να προσφέρω σε αυτήν την μεγάλη πόλη του ευρύτερου Πειραιά, ιδίως στον τομέα που αφορά στους νέους, στον αθλητισμό. Τον αθλητισμό που και στα δικά μας δύσκολα χρόνια όπως τα σημερινά, ήταν το καταφύγιο των νέων ανθρώπων που σήμερα είναι με γκρίζα μαλλιά. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για ένα άλλο γκολ. Το γκολ της Αλληλεγγύης, το γκολ της Ανάπτυξης στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστος Σαλαλές υποδεχόμενος τον υποψήφιό του πλέον Νίκο Γιούτσο δήλωσε:

«Είναι τιμή για την παράταξή μας, είναι χαρά και τιμή για εμένα προσωπικά, να κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας ο Θρύλος του ΘΡΥΛΟΥ Νίκος Γιούτσος. Τον υποδέχομαι με συγκίνηση, μεγαλύτερη από την συγκίνηση που πρόσφερε και σε μένα όταν μικρό παιδί ήμουν θαυμαστής του στα γήπεδα. Τον ευχαριστώ που μου δίνει μετά από πολλά χρόνια την ευκαιρία να ξαναφωνάξω “Έμπαινε Γιούτσο”!. “Έμπαινε Γιούτσο”!, για ένα καλύτερο Κερατσίνι μία καλύτερη Δραπετσώνα “Έμπαινε Γιούτσο”! για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει. Έναν Δήμο πρωταθλητή όπως ο Νίκος Γιούτσος».

 


Σχετικά άρθρα