Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Γιάννης Μώραλης υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά με Μαρινάκη δημοτικό σύμβουλο!!!

 Breaking News

Ο Γιάννης Μώραλης υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά με Μαρινάκη δημοτικό σύμβουλο!!!
07 Απριλίου 2014

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου Πειραιά, έθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης.
Το απρόσμενο για όλους είναι πως στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη  Μώραλη, «κατεβαίνει» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης για δημοτικός σύμβουλος, στηρίζοντας άμεσα τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Οι φήμες το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν το ακριβώς αντίστροφο, ότι ο Γιάννης Μώραλης θα βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως, κάτι τέτοιο, δεν επιβεβαιώθηκε. Σημειώνεται ότι ο κ. Μώραλης είχε κάνει σαφές στο παρελθόν ότι θα τερματίσει τη θητεία του στη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε τη δήλωση του Γιάννη Μώραλη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματα τους.

Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Γι αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά. Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους. Γι” αυτό σας προσκαλώ όλες και όλους να βαδίσουμε μαζί ενώνοντας δυνάμεις».

 

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη αποτελεί μια επιλογή Νίκης. Εμπιστεύομαι το Γιάννη Μώραλη για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά. Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για την πόλη μας.

Ο Πειραιάς πρέπει να βγει νικήτής και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ανατροπή».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ