Εφημερίδα Κοινωνική

Ν. Σμύρνη : Οι Νέοι στηρίζουν Τζουλάκη

 Breaking News

Ν. Σμύρνη : Οι Νέοι στηρίζουν Τζουλάκη
29 Απριλίου 2014

Βαθύ έρεισμα φαίνεται ότι έχει στους νέους της Νέας Σμύρνης ο δήμαρχος κ. Σταύρος Τζουλάκης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή πολλοί νέοι αλλά και μεγαλύτεροι κάτοικοι της πόλης μας συγκεντρώθηκαν σε γνωστό καφέ στην περιοχή Χρυσάκη, σε μια κίνηση στήριξης προς το πρόσωπο του δημάρχου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δρόμοι πέριξ της Λεοντείου είχαν κατακλυστεί από κόσμο, ενώ η βραδιά ήταν μεγάλη. Η διάθεση και ο αυθορμητισμός των νέων παρέσυραν τον κ. Τζουλάκη ο οποίος φαίνεται να μιλά την ίδια γλώσσα με τη νεολαία πέρα από ξύλινες πολιτικές προτάσεις που έχουν συνηθίσει να ακούνε από πολιτικούς, όπως περιγράφει χαρακτηριστικά το neasmyrnilive.gr.

Στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Τζουλάκης ευχαρίστησε το νεαρό δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κρικρή, ο οποίος αποτέλεσε τον «εγκέφαλο» της διοργάνωσης της εκδήλωσης. Η αμεσότητα και η οικειότητα που εμπνέει ο κ. Τζουλάκης, ήταν και είναι άλλωστε από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Στην συγκέντρωση η οποία περιλάμβανε μουσική και χαλαρή διάθεση έδωσαν το «παρών» πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

 

 


Σχετικά άρθρα