Εφημερίδα Κοινωνική

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου τoυ συνδυασμού του Κούλη Βρεττάκου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου τoυ συνδυασμού του Κούλη Βρεττάκου
23 Απριλίου 2014

Ο βροχερός καιρός δεν ήταν εμπόδιο για πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ενωμένοι Πολίτες για την Νίκαια και τον Αγ.Ι.Ρέντη» την Παρασκευή 11 Απριλίου .

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Κούλης Βρεττάκος, αφού ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και τους φίλους που αψήφησαν την ξαφνική κακοκαιρία και τίμησαν με την παρουσία τους τον συνδυασμό, προχώρησε αποδομώντας με επιχειρήματα την σημερινή δημοτική αρχή. Τόνισε την αντιδημοκρατικότητα και την αλαζονεία που υπάρχει απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο και τα δημοκρατικά όργανα. Αποκάλυψε το κλειστό σύστημα εξουσίας με συγγενείς και ημετέρους που λυμαίνονται τα δημοτικά πράγματα για πολλές δεκαετίες, ενώ επισήμανε τις σπατάλες που έκανε η δημοτική αρχή τις οποίες σκόπιμα αποκρύπτει από τον λαό της Νίκαιας και του Αγ.Ι.Ρέντη.

Συνεχίζοντας την ομιλία του, μίλησε για τις διεργασίες που δημιούργησαν την νέα ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», στην οποία συναντιούνται άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους και όλα τα κοινωνικά στρώματα της πόλης, αφήνοντας έξω όμως την κομματική τους ταυτότητα. Αναφέρθηκε επίσης στις βασικές αρχές της νέας δημοτικής κίνησης, στην άμεση Δημοκρατία, στην διαφάνεια παντού και για όλους, στην αξιοκρατία, στην αξιοπρέπεια, στην αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Μίλησε για το πρόγραμμα το οποίο διαμορφώνεται κάθε μέρα με συνεχή διάλογο με τους πολίτες, ενώ ανέφερε πως στις 27/4 θα κατατεθεί το τελικό ψηφοδέλτιο και την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση για την ανακοίνωσή του.

Επίσης, ειδική αναφορά έκανε στο ψηφοδέλτιο νίκης, το οποίο έχει διαμορφωθεί με δυνατά στελέχη που ήδη έχουν αρχίσει εξορμήσεις στις γειτονιές της Νίκαιας και του Ρέντη. Τέλος, ο Κούλης Βρεττάκος κλείνοντας την ομιλία του, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, εξέφρασε την βαθιά πεποίθηση ότι οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών το βράδυ της 18 Μαΐου, ημέρα που η πόλη θα γυρίσει σελίδα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ