Εφημερίδα Κοινωνική

Κυκλοφοριακή ανάσα στο Ίλιον

 Breaking News

Κυκλοφοριακή ανάσα στο Ίλιον
09 Απριλίου 2014

Στην υπογραφή της σύμβασης κατασκευής για το έργο της Διάνοιξης της Λεωφόρου Θηβών από την Οδό Αγίου Νικολάου στο Ίλιον έως τη Λεωφόρο Φυλής στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Δήμο Ιλίου.

Το σημαντικό αυτό έργο, μήκους 1,7 χιλιομέτρου και συνολικού προϋπολογισμού 7,3 εκατομμυρίων Ευρώ, αναμένεται να συμβάλλει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής, καθώς και στην άμεση σύνδεση της Δυτικής Αθήνας με την Αττική Οδό. Το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους και η χρηματοδότησή του είναι από το ΕΣΠΑ.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δήλωσε μεταξύ άλλων:«Η διάνοιξη της Λ. Θηβών είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα που θα ενώσουν τη Δυτική Αθήνα με την Αττική Οδό. Θα συμβάλλει στην κυκλοφοριακή αποφόρτιση της πόλης μας και στην αναβάθμισή της. Είναι πολλά τα έργα που έχουν γίνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Αυτό που δεν μπορεί η Περιφέρεια να κάνει ευθέως, αφού δεν της το επιτρέπει ο Νόμος, δηλαδή κοινωνική πολιτική, το κάνει άριστα με έμμεσο τρόπο. Με τα έργα μας δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσουμε πόρους και να τους διαθέσουμε εμείς σε δράσεις κοινωνικής πολιτικής. Να ευχηθώ καλή δύναμη στον κ. Σγουρό και κουράγιο. Είμαστε υποχρεωμένοι να τον στηρίξουμε για αυτά που κάνει στο Δήμο μας αλλά και σε όλους τους Δήμους της Αττικής χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς. Η υποψηφιότητα σας, κ. Σγουρέ, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί δεν έχει κομματικές επιρροές».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ