Εφημερίδα Κοινωνική

H «Καλλιθέα πάει μπροστά» με τον Θοδωρή Ψαλιδόπουλο

 Breaking News

H «Καλλιθέα πάει μπροστά» με τον Θοδωρή Ψαλιδόπουλο
28 Απριλίου 2014

Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Απριλίου ο νυν αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με το συνδυασμό «Η Καλλιθέα Μπροστά», Θοδωρής Ψαλιδόπουλος συναντήθηκε με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο εκλογικό κέντρο που εγκαινίασε το απόγευμα της ίδιας ημέρας επί της Θησέως 170.

Ο υποψήφιος δήμαρχος συνομίλησε με τους υποψηφίους για την τελική φάση στην οποία μπαίνει ο προεκλογικός αγώνας, επαναλαμβάνοντάς τους ότι βασικός άξονας και αδιαπραγμάτευτη αρχή του συνδυασμού πρέπει να είναι αυτό που είχε τονίσει και κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο χώρο του παλαιού ιπποδρόμου. Να επικρατήσει δηλαδή το καινούργιο, το προοδευτικό, απαλλαγμένο από πελατειακές παθογένειες του παρελθόντος και ρουσφετολογικές αντιλήψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας, Θ. Ψαλιδόπουλος, παράλληλα κάλεσε τους υποψηφίους να είναι δίπλα στον πολίτη, να αφουγκράζονται στο σφυγμό της πόλης για να μπορέσει να πετύχει ο συνδυασμός το στόχο του. Για να μπορέσει να πάει «Η Καλλιθέα Μπροστά».

Τέλος ο κ. Ψαλιδόπουλος σημείωσε πως μέχρι το Σάββατο θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τελευταίες ηχηρές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η Καλλιθέα Μπροστά».

Το εκλογικό κέντρο άνοιξε τις πύλες του από το απόγευμα της Τετάρτης και πλέον μπορούν οι πολίτες της Καλλιθέας να το επισκέπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού «Η Καλλιθέα Μπροστά» και να γνωρίσουν από κοντά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τον υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Ψαλιδόπουλο.

 


Σχετικά άρθρα