Εφημερίδα Κοινωνική

Γίνε επαγγελματίας μέσω… video!

 Breaking News

Γίνε επαγγελματίας μέσω… video!
04 Απριλίου 2014

Παρουσία πολλών επιχειρηματιών και καταξιωμένων επαγγελματιών ο αρμόδιος Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας παρουσίασε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δύο νέες καινοτόμες δράσεις που έχουν στόχο να βοηθήσουν τους νέους και εφήβους σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και να τους μυήσουν στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Ο ΕΟΠΠΕΠ χρησιμοποιώντας ως εργαλείο την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση θα δημιουργήσει «ταινιο- μαθήματα» videos για διάφορες ομάδες επαγγελμάτων και κλάδων με επαγγελματίες που θα περιγράφουν και θα εξηγούν τις συνθήκες εργασίας, τις προοπτικές στην αγορά εργασίας και τους ορίζοντες που ανοίγονται στο επαγγελματικό στίβο. Τα εκπαιδευτικά αυτά videos θα προβληθούν από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, ενώ παράλληλα θα αναρτηθούν και στην αντίστοιχη διαδικτυακή πύλη του ΕΟΠΠΕΠ.

Το εκπαιδευτικό οπτικό υλικό, θα προβάλλεται στην ειδική διαδικτυακή πύλη www.businesschool.minedu.gov.

Καθηγητές Μάρκετινγκ, Οικονομίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά και πετυχημένοι επιχειρηματίες της χώρας μας θα εξηγούν, με τρόπο άμεσο και κατανοητό, το πώς ένας νέος μπορεί να κάνει τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ