Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μώραλης: «Πειραιάς νικητής» το όνομα του συνδυασμού

 Breaking News

Γιάννης Μώραλης: «Πειραιάς νικητής» το όνομα του συνδυασμού
15 Απριλίου 2014

10258191_10202877844000476_Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση στα Καμίνια, παρουσιάζοντας τον συνδυασμό του, είπε ότι θέλει έναν Πειραιά «εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση» και όχι έναν Πειραιά «που θα πανηγυρίζει για αυτονόητες παρεμβάσεις».

Στη παρουσίαση, εκτός από τον κ. Μαρινάκη το «παρών» έδωσαν ο  κ. Σωκράτης και Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Μώραλη.

«Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα,  χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

Όπως είπε ο κ. Μώραλης, η ποντοπόρος ναυτιλία, η ακτοπλοΐα, ο θαλάσσιος τουρισμός, το εμπόριο, η ναυτική εκπαίδευση και όλες οι στεριανές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του Πειραιά και των πρωταγωνιστών του διεθνούς εμπορίου και τόνισε ότι στη θάλασσα στηρίζονται οι βασικοί άξονες του προγράμματος του για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Όμως, το σημαντικότερο σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο είναι ότι μπορεί να προσθέσει περίπου μισό εκατομμύριο επιπλέον θέσεις εργασίας.

«Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», είπε και πρόσθεσε: Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές».

 

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή»

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαρινάκης είπε ότι νιώθει πολύ συγκινημένος γιατί έφτασε στα Καμίνια σήμερα και συνάντησε έξω από το πολιτιστικό κέντρο πολλούς ανθρώπους που είχαν αγωνιστεί μαζί παλιά στο πλευρό του πάτερα του στον Πειραιά.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα τίμιο αγώνα για τον Πειραιά. Έχουμε κάνει πράγματα στη ζωή μας, έχουμε πετύχει στις επιχειρήσεις, στις οικογένειές μας», είπε και πρόσθεσε: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη».

«Να κάνουμε την υπέρβαση, την ανατροπή. Χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής», είπε ο κ. Μαρινάκης.


Σχετικά άρθρα