Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Γ. Ιωακειμίδη

 Breaking News

Εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Γ. Ιωακειμίδη
04 Απριλίου 2014

«Συνεχίζουμε μαζί», το σύνθημα της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με επικεφαλής τον Γιώργο Ιωακειμίδη, έγινε πράξη το Σάββατο που μας πέρασε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού γραφείου στη Νίκαια επί της 7ης Μάρτη ’44 (Κονδύλη) και Μπελογιάννη. Η παρουσία του κόσμου επιβεβαίωσε την ευρεία αποδοχή που έχει ο νυν Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, δηλώνοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό του και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από την πρώτη στιγμή ανάληψης της ευθύνης της διοίκησης του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου η πολιτική μας συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: Δημοκρατία, διαφάνεια, δουλειά. Δημοκρατία στη λήψη των αποφάσεων. Διαφάνεια στις λειτουργίες μας. Δουλειά στην καθημερινή πραγματικότητα. Δουλεύουμε για να επιλύσουμε προβλήματα και αδυναμίες που συσσώρευσε το χθες, δουλεύουμε για να δίνουμε πειστικές απαντήσεις στις προκλήσεις του σήμερα, δουλεύουμε για να ανοίγουμε δρόμους προς το μέλλον που πραγματικά αξίζει στον κόσμο της πόλης μας.

Οι καιροί δεν περιμένουν και τα προβλήματα δεν μπορούν να επιλύονται με αποσπασματικές πρωτοβουλίες και πρόχειρες αποφάσεις. Υπάρχει η ανάγκη μιας πολιτικής που θα απαντά στις προσδοκίες μιας πολιτικής που έχει να προσφέρει πολλά. Αυτό είναι το χρέος μας , αυτή είναι η ευθύνη μας και με βάση αυτό θα κριθούμε από τους πολίτες οι οποίοι δεν ανέχονται άλλες διαψεύσεις και πισωγυρίσματα. Με την κοινή συνεισφορά μπορούμε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο έχοντας επίγνωση των μεγάλων δυσκολιών. Ας μας εμπνέει το όνειρο. Το όνειρο μιας σύγχρονης, λειτουργικής πόλης. Μιας πόλης όμορφης και καθαρής. Μιας πόλης αισθητικά αναβαθμισμένης, με θεσμούς πρόνοιας και ανοιχτούς ορίζοντες. […]Συνεχίζουμε μαζί για την πόλη των ονείρων μας, για μια πόλη αντάξια της ιστορίας της και της παράδοσής της ».

 

(Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της παράταξης Κίνηση Πολιτών)

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ