Εφημερίδα Κοινωνική

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε καταστήματα για το κάπνισμα

 Breaking News

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε καταστήματα για το κάπνισμα
16 Απριλίου 2014

Οι επόπτες Υγεία της Διεύθυνσης Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, πραγματοποίησαν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014, εκατόν εξήντα επτά (167) ελέγχους, επιβάλλοντας δεκατρία (13) πρόστιμα, ύψους 10.200 €, στα πλαίσια εφαρμογής του νομοθετικού πλαισίου απαγόρευσης καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, διεξάγει αιφνίδιους και εντατικούς ελέγχους με στόχο την άριστη εφαρμογή του νόμου περί καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.

Με αφορμή τους ελέγχους σε δημόσιους χώρους ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου δήλωσε «Η ανάγκη συμμόρφωσης με τις διατάξεις του νόμου περί καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σπουδαιότητα της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου και η αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Πειραιά βρίσκεται σε ετοιμότητα για την ενίσχυση της τήρησης του. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και θα την διαφυλάξουμε όσο περισσότερο είναι δυνατόν και με όσα μέσα έχουμε στη διάθεσή μας. Η συμμόρφωση με τις ισχύουσες διατάξεις και τα θετικά της αποτελέσματα θεωρούμε ότι θα αποτελέσουν έναυσμα για την διακοπή του καπνίσματος από ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ