Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

 Breaking News

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ
15 Απριλίου 2014

Άλλος ένας αγωνιστής Πειραιώτης συμμετέχει στον κοινό αγώνα για έναν Πειραιά που μας αξίζει, για τον Πειραιά που όλοι ονειρευόμαστε.

Ο Πέτρος Ναπ. Μούγιος, Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων , υποστράτηγος ε.α, Ελληνικής Αστυνομίας, θα δώσει την μάχη των εκλογών στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Αντώνη Καλογερόγιαννη με την ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

«Η αγάπη μου για τον Πειραιά και η εκτίμηση μου στο πρόσωπο του Αντώνη Καλογερόγιαννη, ανθρώπου με ξεχωριστό πολιτικό ήθος, εντιμότητα και θετικό έργο όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, μ’έκαναν να αποδεχθώ την τιμητική για εμένα πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Μούγιος.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης δήλωσε: «Η αγωνιστικότητα και μαχητικότητα του Πέτρου Μούγιου, η καθαρότητα των λόγων του , η πείρα του στη Διοίκηση από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε, η αποφασιστικότητα του και οι δημιουργικές ιδέες του είναι σημαντικά εφόδια για τον κοινό αγώνα. Ο Πειραιάς μας χρειάζεται ανθρώπους ικανούς, πραγματικούς μαχητές και γνώστες των προβλημάτων που μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Προχωράμε όλοι μαζί για έναν Πειραιά της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και της προόδου»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ