Εφημερίδα Κοινωνική

Ανάσταση παραδοσιακών γευστικών αισθήσεων από το Retro

 Breaking News

Ανάσταση παραδοσιακών γευστικών αισθήσεων από το Retro
16 Απριλίου 2014

1Εκεί που η παράδοση χρόνων σμίγει με τη δημιουργική φαντασία…. Εκεί που το γάλα παντρεύεται γλυκά σε απρόσμενους συνδυασμούς, γεννώντας ποικιλία αναπάντεχων  γεύσεων…. Εκεί που οι γεύσεις πλημμυρίζουν νοσταλγία και θύμησες μιας  άλλης εποχής…. Εκεί που η απόλαυση μεταμορφώνεται σε αληθινή εμπειρία γνήσιων συναισθημάτων, έρχεται το εργαστήριο Retro να σας δώσει τα καλύτερα προιόντα και τις ημέρες της νηστείας.

aaaaΠαραδοσιακό παγωτό  και παραδοσιακό Μουχαλεμπί από φρέσκο αγελαδινό γάλα.

Με την δική του ιστορία από την Ρόδο τώρα στο Κερατσίνι δημιουργεί για όλους εσάς μοναδικά γλυκά και παραδοσιακά παγωτά για την Μεγάλη Εβδομάδα.

Μοναδικά στο είδος τους. Ξεχωριστά για την ιδιαίτερη γεύση τους. Από το νησί των Ιπποτών την Ρόδο, σε ένα άρτια εξοπλισμένο και σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής, τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες υγιεινής.

Το παγωτό αποτελεί αναμφισβήτητα το γλύκισμα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Αποτελεί όμως και μια πολύ καλή επιλογή να δώσουμε μια πιο γλυκιά νότα στο νηστίσιμο διαιτολόγιο.

MAR_2218Φυσικά μιλάμε για συγκεκριμένο τύπο παγωτού, που δεν έχει γάλα και δεν είναι άλλος από τη γρανίτα και παγωτά τύπου σορμπέ.

Φτιαγμένα από φρούτα και χυμούς φρούτων, αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για να δώσετε το κάτι διαφορετικό στη διατροφή σας τις ημέρες της νηστείας.

Γενικότερα όμως αποτελούν και μια πολύ καλή επιλογή για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δεν περιέχουν λιπαρά και οι όποιες θερμίδες τους προέρχονται από τα σάκχαρα που περιέχουν.

 

 

MAR_2252RETRO – Εργαστήριο

Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 366 (416) Κερατσίνι

Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα ΑΝΟΙΧΤΑ

Πώληση Χονδρική – Λιανική

Τηλ. 210 4808747

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ