Εφημερίδα Κοινωνική

Ακόμη ένα δυνατό όνομα στον συνδυασμό Πειραιάς Νέα Αρχή του Ιωσήφ Βουράκη

 Breaking News

Ακόμη ένα δυνατό όνομα στον συνδυασμό Πειραιάς Νέα Αρχή του Ιωσήφ Βουράκη
25 Απριλίου 2014

Η ΣΑΝΤΡΑ ΒΟΥΤΣΑ, κόρη του γνωστού ηθοποιού, συμπορεύεται με τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο και τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ

*Αποκλειστική συνέντευξη στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και στον Κώστα Παναγιωτάκη

Η Σάντρα Βουτσά, η κόρη του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, αποφάσισε να «κατέβει» στην μάχη των δημοτικών εκλογών της πόλης μας στο πλευρό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Ιωσήφ Βουράκη! Μια δυνατή παρουσία που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Η Σάντρα Βουτσά είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον καλλιτεχνικό κόσμο και έχει γίνει γνωστή από τις παρουσίες της στο χώρο των ΜΜΕ και των δημοσίων σχέσεων. Έχει εργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει το «pr» γνωστών καλλιτεχνών του θεάτρου και του πενταγράμμου. Επικοινωνήσαμε μαζί της για να μας πει δυο λόγια…

-Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα δημοτικά δρώμενα;

Αγαπώ τον Πειραιά. Μπορεί να μην γεννήθηκα σε αυτή την πόλη και να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την ταμπέλα «Πειραιώτισσα», όπως ενδεχομένως να κάνουν άλλοι υποψήφιοι αλλά έχω ένα ξεχωριστό συναισθηματικό δέσιμο με την πόλη, την αγορά, το λιμάνι. Περνάω πολλές ώρες από τον χρόνο μου στον Πειραιά. Έχω φίλους εδώ. Περπατάω στις γειτονιές και βλέπω τις ανάγκες με τα δικά μου μάτια.

-Ποια γνώμη σας για τον Ιωσήφ Βουράκη και πως αποφασίσατε να συμπορευτείτε μαζί του;

Ο Ιωσήφ είναι ένας εξαιρετικός νέος. Είδα στα μάτια του την θέληση να προσφέρει στην πόλη. Μου μιλούσε για τα προβλήματα, τις παρεμβάσεις που θέλει να κάνει και το όραμά του για έναν «ανθρώπινο» Πειραιά. Δεν είναι «επαγγελματίας πολιτικός» σαν όλους αυτούς που ξέρουμε. Είναι επαγγελματίας με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Καλός επιχειρηματίας, που επιμένει να δραστηριοποιείται στην πόλη του και επιθυμεί να την δει να αλλάζει προς το καλύτερο. Έξυπνος, άφθαρτος και με γνώση των προβλημάτων λόγω της προηγούμενης θητείας του στο Δήμο. Τι άλλο λοιπόν να ζητήσει κάποιος; Μου πρότεινε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του και το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση.

-Σε ποιους τομείς της δημοτικής δραστηριότητας θα επιθυμούσατε να βοηθήσετε;

Νομίζω ότι πρέπει όλοι μας να αναζητάμε τους χώρους στους οποίους θα μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο. Εκείνους τους τομείς που μπορούμε να αφιερώσουμε χρόνο και διάθεση. Η εμπειρία η δική μου είναι στα πολιτιστικά. Μπορώ να κινηθώ άνετα στο χώρο και νομίζω ότι η συμβολή μου θα είναι σημαντική.

VOUTSA2

 

 


Σχετικά άρθρα