Εφημερίδα Κοινωνική

Αγ. Βαρβάρα : Διάθεση τροφίμων χωρίς μεσάζοντες

 Breaking News

Αγ. Βαρβάρα : Διάθεση τροφίμων χωρίς μεσάζοντες
14 Απριλίου 2014

Για το Δήμο Αγίας Βαρβάρας η προστασία των κατοίκων και η ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος αποτελεί αδιαπραγμάτευτη ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η δράση «διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες», που υλοποιείται σταθερά από το Δήμο μας με μεγάλη ανταπόκριση. Ωστόσο ξαφνικά και θεωρούμε αδικαιολόγητα, ιδιαίτερα στις τρέχουσες δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ζήτησε την προσωρινή αναστολή της.

Αναρωτιόμαστε για τη σκοπιμότητα και τη βάση αμφισβήτησης της νομιμότητας της συγκεκριμένης δράσης, καθόσον τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τους παραγωγούς, οι οποίοι διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες και επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια ώστε να εξασφαλίζονται υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Η σταθερή, συνεχής και αθρόα προσέλευση των πολιτών, καταδεικνύει την ανάγκη για τη διατήρηση αποτελεσματικών δομών αλληλεγγύης αλλά και τη στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Αποφασίσαμε λοιπόν τη διοργάνωση μιας ακόμη «διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες», την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, στο χώρο της πρώην ΒΙΟΧΡΩΜ, όπου η συμμετοχή σας θα είναι ταυτόχρονα και «δημοψήφισμα» συνέχισης της προσπάθειάς μας.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ