Εφημερίδα Κοινωνική

Ζαχαρίας Ζούπης :Οι πολίτες έχουν ανάγκη από προτάσεις

 Breaking News

Ζαχαρίας Ζούπης :Οι πολίτες έχουν ανάγκη από προτάσεις
06 Μαρτίου 2014

Ας αφήσουν κάποιοι τις ύβρεις και τις υπόγειες επιθέσεις, ο δήμος έχει ανάγκη από σοβαρότητα, ειλικρίνεια και προτάσεις για το μέλλον

«Σε λιγότερες από 80 μέρες καλούμαστε να επιλέξουμε νέο Δήμαρχο και νέα Δημοτική Αρχή που θα μπορέσουν να βάλουν τον Δήμο σε μια νέα πορεία, βγάζοντάς τον από το τέλμα των τελευταίων χρόνων.

Οι πολίτες περιμένουν, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την χώρα και την ζωή τους, να ακούσουν συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα της πόλης, για τους τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητάς τους, για τις προοπτικές της πόλης.

Αυτό προσπαθώ να κάνω όλο αυτό το διάστημα, μαζί με τους συνεργάτες μου, συζητώντας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κοινωνικό χώρο με τους συμπολίτες μου. Αυτό κάνω όλα τα τελευταία χρόνια, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο με την συνεχή παρουσία μου και τις πρωτοβουλίες που προωθούσαμε. Άλλωστε, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ .Δεν θυμηθήκαμε την πόλη λίγο πριν τις εκλογές .

Δυστυχώς, κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν στις καθαρές κουβέντες, στην άμιλλα ιδεών-προτάσεων, σε απολογισμό της πορείας τους και της συμβολής τους στον Δήμο. Γι αυτό κρυπτόμενοι βυσοδομούν με κατηγορίες, ανοικτές προβοκάτσιες, ύβρεις εις βάρος μου. Τους καταλαβαίνω. Όλα αυτά αποτελούν προϊόν των αδιεξόδων τους, δείγμα της ανησυχίας τους για την πορεία της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ». Τους συνιστώ ψυχραιμία. Τους θυμίζω ότι όλοι είμαστε γνωστοί. Τους καλώ, ότι έχουν να πουν εις βάρος μου, να το πουν με παρρησία, θάρρος και ευθύτητα στο φως της μέρας με υπεύθυνο δημόσιο λόγο και να μην συνεχίσουν την τακτική των κοινών υβριστών και συκοφαντών.

Εμείς συνεχίζουμε. Με εντιμότητα, ειλικρίνεια, συνείδηση της ευθύνης μας απέναντι στην πόλη , με συνεχή διάλογο με τους πολίτες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο. Δεν θα αποπροσανατολιστούμε. Κάνουμε πάντως σαφές, ότι όπου αισθανθούμε ότι διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα . όπου αμφισβητείται η αξιοπρέπειά μας, θα απαντάμε κάθετα και αποφασιστικά . Άλλωστε εμείς, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ