Εφημερίδα Κοινωνική

Τι γίνεται με το τρόλεϊ 20 στην Καστέλλα;

 Breaking News

Τι γίνεται με το τρόλεϊ 20 στην Καστέλλα;
21 Μαρτίου 2014

Η Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακού Έργου του ΟΑΣΑ απαντάει στους κατοίκους της περιοχής και στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Καστέλλας Πειραιά ως εξής: «Λάβαμε την επιστολή σας, που αφορά σε προτάσεις σας για τη διαδρομή του τρόλεϊ 20.

Στην παρούσα φάση η γραμμή τρόλεϊ 20 λειτουργεί με δύο μικρές κυκλικές διαδρομές, ως προ Δραπετσώνα και ως προς Καστέλλα, προσωρινά μέχρι την ολοκλήρωση του νέου δικτύου στην οδό Μεραρχίας.

Όταν ολοκληρωθεί το νέο δίκτυο θα αποκατασταθεί η λειτουργία της γραμμής τρόλεϊ 20 Ν. Φάληρο-Καστέλα-Δραπετσώνα με τροποποιημένη διαδρομή στο κέντρο του Πειραιά λόγω των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Στην κατεύθυνση προς Δραπετσώνα η διαδρομή θα γίνει: από την Ακτή Μουτσοπούλου, συνέχεια Μπουμπουλίνας (με νέο δίκτυο που θα κατασκευαστεί, κατόπιν αιτήματος του Δήμου ), δεξιά Ακτή Μιαούλη, συνέχεια Ακτή Ποσειδώνος και συνέχεια κανονικά η διαδρομή προς Δραπετσώνα. Μέχρι την κατασκευή του δικτύου στην Μπουμπουλίνας, η γραμμή θα διέρχεται από Γρ. Λαμπράκη και Βασ. Γεωργίου (υφιστάμενο δίκτυο).

Στη κατεύθυνση προς Καστέλλα η διαδρομή θα γίνει: από Ακτή Ποσειδώνος, συνέχεια Ακτή Μιαούλη, αριστερά 2ας Μεραρχίας, αριστερά Ακτή Μουτσοπούλου και συνέχεια κανονικά η διαδρομή προς Καστέλα.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ