Εφημερίδα Κοινωνική

Θα διορθωθούν τα λάθη των Μονοδρομήσεων; Φουντώνει η προεκλογική ΚΟΝΤΡΑ!

 Breaking News

Θα διορθωθούν τα λάθη των Μονοδρομήσεων;  Φουντώνει η προεκλογική ΚΟΝΤΡΑ!
11 Μαρτίου 2014

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, τονίζεται: «Η υποκρισία και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο. Κάποιους ξαφνικά τους έπιασε η …αγωνία για τις μονοδρομήσεις στις οποίες συμφωνούν, για το Τραμ στο οποίο συμφωνούν (χωρίς να λένε ποιοι φταίνε και ποιοι έκαναν ενστάσεις και πήγε πίσω το έργο), για το Μετρό στο οποίο συμφωνούν, για την υπογειοποίηση στην οποία συμφωνούν.

Στο μόνο που διαφωνούν είναι ότι οι μονοδρομήσεις δεν έπρεπε να γίνουν τώρα αλλά τον Αύγουστο! Το γνωστό χιλιοπαιγμένο παραμύθι της αναβλητικότητας που εμπόδιζε κάθε έργο και βόλευε τους δήθεν…αγωνιούντες που «έπαιζαν» με τις μελέτες παρά το ότι πλήρωνε ο ελληνικός λαός.

Με αυτές τις νοοτροπίες κράτησαν τον Πειραιά χρόνια πίσω.

Για τη δημοτική αρχή η ανάπτυξη, η πρόοδος, η βελτίωση της ζωής των πολιτών είναι μονόδρομος.

Δυστυχώς για τους γνωστούς ετεροχρονισμένα … αγωνιούντες η πολιτική την οποία οραματίζονται τους οδηγεί μονίμως σε αδιέξοδα.

Τους ενημερώνουμε όμως ότι στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχει έργο, πρόγραμμα, σχέδιο που η δημοτική αρχή υλοποιεί 3,5 χρόνια με συνέπεια και υπευθυνότητα, αλλάζοντας την εικόνα του Πειραιά. Εκεί που μέχρι πριν 3,5 χρόνια υπήρχαν σκουπίδια και εγκατάλειψη, σήμερα υπάρχει καθαριότητα και ανάπλαση. Οι πολίτες του Πειραιά συγκρίνουν και κρίνουν. Ο Πειραιάς έχει πλέον γυρίσει σελίδα.»

Στην παραπάνω ανακοίνωση, «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» σχολιάζει μεταξύ άλλων: Το «Λιμάνι της Αγωνίας» από το 2006 θέλει, σχεδιάζει, έχει ταχθεί-και ψηφίζει διαρκώς- υπέρ των κυκλοφοριακών αλλαγών, υπέρ του Τραμ και του Μετρό, αλλά με μελέτη και προτάσεις και όχι αποσπασματικά, μόνο και μόνο για να παρουσιαστεί ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και ένα έργο- ανάσα για την πόλη να μετατραπεί σε εφιάλτη για τους δημότες. Οι μελέτες, οι επιβλέποντες, οι αστοχίες θα διορθωθούν; Θα εξασφαλίσετε ότι η Β” Φάση των μονοδρομήσεων στην Πειραϊκή δεν θα επιδεινώσει την κατάσταση; Στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου για το καλό της πόλης αναμένουμε απάντηση σε αυτά τα συγκεκριμένα ερωτήματα.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ