Εφημερίδα Κοινωνική

Συγκινητική ομιλία της Ελένης Μελέτη σε μια υπέροχη βραδιά…

 Breaking News

Συγκινητική ομιλία της Ελένης Μελέτη σε μια υπέροχη βραδιά…
11 Μαρτίου 2014

«Να διδάξουμε και στις καινούργιες γενιές, ότι η αγάπη και ο εθελοντισμός ανθίζουν ξανά στην Ελλάδα μας».

Συνεχίζουν την αξιόλογη δράση τους οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η πρόεδρος κα Ελένη Μελέτη βραβεύεται συνεχώς για την προσφορά της και το πλούσιο κοινωνικό της έργο. Μετά την Ακαδημία Αθηνών, βραβείο έλαβε και από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και από το γηροκομείο Μοσχάτου. Και για το λόγο αυτό επιθυμεί μέσω της εφημερίδας μας να ευχαριστήσει τους Προέδρους, τα μέλη (σ.σ. πολύ αξιόλογα) που κατά καιρούς πέρασαν από τον Σύλλογό και με την βοήθειά όλων το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά «κρατήθηκε» ψηλά στη μνήμη των Πειραιωτών, στα δύσκολα χρόνια.

Πρόσφατα, οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ πραγματοποίησαν μια υπέροχη αποκριάτικη γιορτή με θέμα: «Οι ιπποδρομίες του Ασκότ και τα εκκεντρικά καπέλα των κυριών», στο εστιατόριο GREEKS, στον Άλιμο.

Στο σύντομο λόγο της η κα Μελέτη τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η λέξη αγαπάμε δεν είναι μόνο για τα ζευγάρια που κάποια στιγμή ερωτεύθηκαν είναι η συνέχεια, και η συνέχεια είναι αγάπη, συντροφικότητα, στοργή, και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη και όχι πάντα με υλικά αγαθά αλλά με αγάπη μέσα από την καρδιά μας, με ένα χάδι, με μια ζεστή συντροφιά, στα παιδιά μας, στους ηλικιωμένους, που στην δύση της ζωής τους είναι βάλσαμο ακόμα και ένα γλυκό ανθρώπινο βλέμμα».

Να σημειωθεί ότι η βραδιά συνέπεσε χρονικά με την τραγωδία στην Κεφαλλονιά, γι’ αυτό και η κα Μελέτη αφιέρωσε μέρος της συγκινητικής ομιλίας της, στους συμπατριώτες της, που βιώνουν ξανά το δράμα των καταστροφών. Ολοκλήρωσε την ομιλία της λέγοντας: Οι Κεφαλλονίτες, έμπειροι πια με παρόμοια γεγονότα του παρελθόντος, δυνατοί στις συμφορές, θα σταθούν και πάλι όρθιοι στα δύσκολα…! Και όπως το θέατρο ενώνει τους ανθρώπους στη χαρά και στην λύπη, το ίδιο ας ενωθούμε όλοι μας, το έχουμε ανάγκη. Να διδάξουμε και στις καινούργιες γενιές, ότι η αγάπη και ο εθελοντισμός ανθίζουν ξανά στην Ελλάδα μας».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ