Εφημερίδα Κοινωνική

Ροδιακό Εργαστήριο μουχαλεμπί γάλακτος – Retro από την Ρόδο

 Breaking News

Ροδιακό Εργαστήριο μουχαλεμπί γάλακτος –  Retro από την Ρόδο
14 Μαρτίου 2014

Γιατί η παράδοση έχει γεύση και η γεύση είναι τέχνη.

MAR_2357Όταν η παράδοση κυριαρχεί στις γεύσεις, ερχόμαστε εμείς να αναδείξουμε ένα διαφορετικό προϊόν από την Ρόδο που δείχνει ότι έρχεται για να κάνει την διαφορά. Ένα δικό μας οδοιπορικό έδειξε πως η παράδοση έχει γεύση και η γεύση έχει Μουχαλεμπί.

Κάτι διαφορετικό που ξεχωρίζει μπαίνει δυναμικά στην αγορά της Αθήνας. Γιατί η παράδοση έχει γεύση και η γεύση Μουχαλεμπί Μια διαφορετική ιδέα παραδοσιακού γλυκού έρχεται από την Ρόδο για να κατακτήσει την αγορά της Αθήνας και αυτό είναι το Μουχαλεμπί. Με παράδοση και γεύση, μπαίνει δυνατά στην αγορά της Αθήνας κάνοντας την διαφορά.

MAR_2382Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από τα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, που μπορούν να βρεθούν στη Ρόδο είναι επίσης ευρέως διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα. Πολλά προϊόντα, ωστόσο, φέρουν αποκλειστικά το σήμα της Ρόδου. Έτσι και το Μουχαλεμπί ξεκινάει από την Ρόδο και έρχεται στην Αθήνα. Με ένα δυνατό εργαστήριο στον Πειραιά και ειδικούς σέφ που επιμελούνται και κατασκευάζουν το Μουχαλεμπί, ανοίγει την αγορά της παραδοσιακής κρέμας χωρίς συντηρητικά μόνο με αγνό γάλα και μας δίνει μια ιδιαίτερη γεύση.

Μέσα από όλο αυτό ξεκινάει μια δυνατή επένδυση για άνοιγμα στην αγορά, με τα προϊόντα αυτά που είναι κορυφαία σε γεύση. Άλλωστε η Ρόδος φημίζετε για αυτό.

 

MAR_2329  MOY2

Πληροφορίες -Υπεύθυνη ανάπτυξης δικτύου Χριστίνα Μαρία Φυτιλά

τηλ. 2104908747 – Γρηγορίου Λαμπράκη 366 Κερατσίνι
MAR_2304             MAR_2395

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ