Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ στα πόδια του το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τον Τάκη Τζαμαργιά στο «τιμόνι»

 Breaking News

ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ στα πόδια του το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τον Τάκη Τζαμαργιά στο «τιμόνι»
20 Μαρτίου 2014

Όλα πάνε καλά για το «στολίδι» της πόλης μας, το Δημοτικό Θέατρο.

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Τάκη Τζαμαργιά, από τα εγκαίνιά του, τον Οκτώβριο, «κατάφερε να βρει το βηματισμό του, γνωρίστηκε με το κοινό του, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του, κερδίζοντας την αξιοπιστία ως άλλος ένα πόλος καλλιτεχνικής δημιουργίας και πολιτισμικής ανάτασης». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο απολογισμός του πρώτου 5μηνου να κλείσει με θετικό πρόσημο.

«Στόχος μας είναι να φέρουμε τους Πειραιώτες πιο κοντά στο θέατρό τους αλλά και να κατεβάσουμε τους Αθηναίους στον Πειραιά. Προς το παρόν, το 40% των θεατών μας είναι από τον Πειραιά ενώ το υπόλοιπο 60% έρχεται από το κέντρο», ανέφερε ο κ. Τζαμαργιάς, σε συνάντησή του με εκπροσώπους του Τύπου.

Στα άμεσα σχέδια του Δημοτικού Θεάτρου είναι μεταξύ άλλων να φιλοξενήσει και δικές του παραγωγές, συνέργειες με άλλους πολιτιστικούς φορείς όπως την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Εθνικό θέατρο αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα μαθητών και νέων με στόχο τη σύνδεσή τους με το ίδιο το θέατρο στο επίπεδο της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της συμμετοχής τους ως θεατές.

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ