Εφημερίδα Κοινωνική

Νέο ΚΑΠΗ στο Δήμο Ωρωπού

 Breaking News

Νέο ΚΑΠΗ στο Δήμο Ωρωπού
24 Μαρτίου 2014

Τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ στην περιοχή Νέων Παλατίων του Δήμου Ωρωπού τέλεσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Χρυσάνθης Κισκήρα, του Δήμαρχου Ωρωπού Γιάννη Οικονομάκου, των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Γιώργου Σμέρου, Δημοσθένη Μπαρούτα και Γιάννη Δημόπουλου, του πρώην Νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λεωνίδα Κουρή, του πρώην Δημάρχου Ωρωπού κ. Γαβριήλ, εκπροσώπων διάφορων κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της περιοχής, καθώς και πολλών κατοίκων.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1,32 εκ. Ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ, που έρχεται να καλύψει ένα κενό στις κοινωνικές υποδομές για την Τρίτη ηλικία που διέθετε ο Δήμος Ωρωπίων. Στόχος του έργου είναι να αποκτήσουν οι κάτοικοι του Ωρωπού ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο με εγκαταστάσεις ικανές να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους για ψυχαγωγία, κοινωνική δραστηριότητα, δημιουργική ενασχόληση μέσω οργανωμένων δραστηριοτήτων και πολιτιστικών δράσεων.

KAPH-OROPOU

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος ευχαρίστησε τον κ. Σγουρό για την αμέριστη αρωγή του σε κάθε πρόβλημα του Δήμου, ευχήθηκε πως και τα επόμενα χρόνια η συνεργασία τους θα εξακολουθήσει να είναι άψογη όπως τώρα και έκλεισε με τη φράση: «Παραδίδουμε ένα παλάτι στα Παλάτια».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ