Εφημερίδα Κοινωνική

«Ηχηρή» ανεξαρτητοποίηση από το συνδυασμό του Λουκά Τζανή

 Breaking News

«Ηχηρή» ανεξαρτητοποίηση από το συνδυασμό του Λουκά Τζανή
13 Μαρτίου 2014

Την ανεξαρτητοποίηση του, από την παράταξη του Δημάρχου ανακοίνωσε και με επίσημο τρόπο, αφού τόσο καιρό το έδειχνε με την κριτική του στα πεπραγμένα της δημοτικής Αρχής, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου Δραπετσώνας ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Οικονομάκης. Τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή προσπάθησε να εξηγήσει με ένα κείμενο – ανακοίνωση που διαβάστηκε στους συναδέλφους του στην οποία ουσιαστικά κατηγορεί τον Δήμαρχο για την απογοητευτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος σήμερα, αλλά και για ασυνέπεια των λεγομένων του.

Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα με τους πιο βασικούς λόγους, που κατά τον κ. Οικονομάκη, ήταν αυτοί που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του. Να σημειωθεί ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν επιφορτισμένος με τα θέματα καθαριότητας και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, ενώ γίνονταν προσπάθειες στον τομέα αυτόν του Δήμου, τελικά δεν ευδοκίμησαν.

«Σημειώνω ότι επανειλημμένα σας είχα ενημερώσει για το λειοτεμαχιστή από τον ΕΣΚΑΝΑ που θα συντελούσε στην οικονομία χρόνου και χώρου για την μεταφορά ογκωδών αντικειμένων στο ΧΥΤΑ σε χώρο παρακείμενο με το Δήμο Περάματος. Όπως επίσης και το αστραξονικό όχημα από τον ΕΣΚΑΝΑ, το οποίο με δικές μου ενέργειες δωρήθηκε στο Δήμο μας και με ελάχιστο κόστος θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες του Δήμου. Κανένα από αυτά δεν αξιοποιήθηκε όμως.

Σας προέτρεπα να έρθετε σε επαφή με το συνάδελφό σας, Δήμαρχο Κηφισιάς και Πρόεδρο του ΕΣΚΑΝΑ κ Νίκο Χιωτάκη, προκειμένου να μας διαθέσει δωρεάν κοντέινερ για τη συγκομιδή απορριμμάτων, όπως διατέθηκαν σε άλλους δήμους. Επίσης σας προέτρεπα να έρθετε σε επαφή με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για τη δωρεάν διάθεση υδροφόρας και βαρέων οχημάτων, αλλά και με τον Πρόεδρο του ΟΔΔΥ για δωρεάν διάθεση οχημάτων.

Αυτές είναι κάποιες από τις προτάσεις μου, που θα συντελούσαν πρακτικά στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου με ελάχιστα ή και μηδενικά έξοδα και οι οποίες δεν λήφθηκαν υπόψη, ενώ αναλώνατε χρόνο σε πιο επουσιώδη ζητήματα, όπως η δημιουργία Formula 1.»

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, από την πλευρά του στο άκουσμα της είδησης, όχι μόνο δεν παραξενεύτηκε αλλά πριν καν ξεκινήσει η ανάγνωση της ανακοίνωσης, είπε πως οι πολιτικές απόψεις των δύο πλευρών εδώ και καιρό διαφέρουν και αυτή η ανεξαρτητοποίηση δεν ήταν απαραίτητη να γίνει γιατί ο κ. Οικονομάκης έχει εδώ ουσιαστικά «διαγραφεί».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ